Dodeljene nagrade "Mali princ"

Nagrade Fondacije "Mali princ" uručene su juče na Akademiji umetnosti.
Nagrade Fondacije "Mali princ" uručene su juče na Akademiji umetnosti.

Ovogodišnji dobitnici su student master studija Departmana likovnih umetnosti, Aleksandar Bunčić, student IV godine Osnovnih akademskih studija Departmana dramskih umetnosti, studijski program montaža u audiovozuelnim medijima Branislav Klašnja, i student IV godine flaute, Petar Popović.

Nagrada se dodeljuje kao podsticaj mladim umetnicima koji su tokom studija, a naročito tokom završne godine, ostvarili vrhunske umetničke rezultate.

Nagrada se sastoji se od plakete, diplome i 1.500 evra u dinarskoj protivvrednosti.

U okviru obeležavanja Dana Akademije, postavljena je izložba radova studenata koji su se nadmetali za nagradu "Mali princ", održan je koncert studenata Departmana muzičke umetnosti i predstava "Životi drugih - pisma sebi" studenata master studija glume u klasi prof. Nikite Milivojevića i potpisan je multilaterarni sporazum o saradnji dramskih fakulteta / akademija Zapadnog Balkana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.