Konferencija o preduzetništvu u novim tehnologijama

Novosadski ogranak međunarodne organizacije JCI organizovaće u subotu 27. aprila jednodnevnu konferenciju pod nazivom "Preduzetništvo u novim tehnologijama".
Novosadski ogranak međunarodne organizacije JCI organizovaće u subotu 27. aprila jednodnevnu konferenciju pod nazivom "Preduzetništvo u novim tehnologijama".

Kako za 021 kaže koordinator ovog projekta, Marko Obrknežev, učesnici konferencije će moći da čuju iskustva nekih od najuspešnijih preduzetnika i onih koji mogu da im prenesu svoja iskustva i veštine na tom polju.

"Cilj konferencije je da se ljudima koji žele da postanu preduzetnici olakša početak, da im se pruže smernice i da neophodna inspiracija, kako bi ostvarili ideje koje imaju", priča Obrknežev.

Kao predavači na konferenciji učestvovaće profesorka Mirjana Karanac koja će govoriti o finansiranju projekata, Nenad Ristić iz firme "Black Hole Gaming", Maja Majkić koja je vođa projekta "E lako li je" u kompaniji Univereksport, zatim osnivačica "Wannabe magazina" Nađa Jokanović i jedan od osnivača kompanije "Top Shop", Branimir Brkljač.

Konferencija će se održati u prostorijama Regionalne privredne komore Novi Sad u ulici Narodnog Fronta 10, sa početkom u 10 časova, a trajaće do 17 sati. Kompletnu satnicu, program konferencije, kao i detalje o prijavi za učešće možete pogledati ovde.

JCI (Junior Chamber International) je međunarodna neprofitna organizacija aktivnih građana starosti od 18 do 40 godina, koja ima oko 200.000 članova u 115 zemalja širom sveta. Lokalni ogranak koji je nedavno osnovan u Novom Sadu trenutno ima 25 članova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.