Skinuta "Frikom" reklama

Radnici "Stana" juče su po nalogu komunalne inspekcije skinuli veliku "Frikom" reklamu koja je stajala na zgradi iznad apoteke "Bulevar", prekoputa Izvršnog veća.
Radnici "Stana" juče su po nalogu komunalne inspekcije skinuli veliku "Frikom" reklamu koja je stajala na zgradi iznad apoteke "Bulevar", prekoputa Izvršnog veća. Do sada je uklonjeno preko hiljadu reklamnih oznaka, među kojima su reklame Apatinske pivare na zgradi SDK, MK kafea na Bulevaru Mihajla Pupina, "Univereksporta" u Jevrejskoj...

Uprkos rešenjima inspekcije, još uvek nisu skinute velike reklame za "Karneks" na Tanurdžićevoj palati i "Jelen pivo" na Železničkoj stanici, pa se sada protiv vlasnika vodi upravni postupak. Na sednici u junu trebalo bi da bude predložena izmena odluke o visini takse za isticanje reklama i držanje muzičkih uređaja. Taksa za reklamnu oznaku trenutno iznosi 100, odnosno 80 i 60 dinara po metru kvadratnom, u zavisnosti od gradske zone, dok je taksa za držanje muzičkih uređaja 5 hiljada dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti