GSP se izvinjava učesnicima Fruškogorskog maratona

Iz GSP-a se izvinjavaju svim učesnicima Fruškogorskog maratona koji su danas u jednom momentu duže čekali na autobuski prevoz do Popovice.

Iz GSP-a se izvinjavaju svim učesnicima Fruškogorskog maratona koji su danas u jednom momentu duže čekali na autobuski prevoz do Popovice.

Kako navode, do problema je došlo jer građani nisu poštovali zabranu saobraćaja, pa su automobili oko 8 sati saobraćali putem ka Popovici. Zbog toga su nastale velike gužve i saobraćajni "čepovi" iz kojih su se autobusi teško izvlačili.

U GSP-u kažu da je za prevoz maratonaca bilo obezbeđeno 40 autobusa, a zbog situacije na terenu su, kako saopštavaju, angažovali i dodatna vozila kako bi svi zainteresovani mogli da se prevezu do Popovice.

Podsećamo da je Fruškogorski put u Sremskoj Kamenici, od obilaznice do Popovice, zatvoren do 13 sati za sva vozila, osim za autobuse GSP-a, prioritetna vozila i službena vozila maratona. Do nedelje u 18h zabranjeno je zaustavljanje i parkiranje vozila na Fruškogorskom putu, na potezu od 4,5 kilometra do autobuske okretnice u Popovici.

  • brainstorm

    30.04.2013 00:41
    jos jednom se izvinjavam vozacima gsp sto nas voze ko krompire,jure na crveno, ne staju na pesackom i pozivam gsp da se pozabavi tim problemima, tako je to svakog dana a maraton je jednom godisnje
  • 28.04.2013 22:12
    Mene više interesuje kada će političari da nam se izvinu što nas već 20 godina jašu i ***u u zdrav mozak.
  • Boske

    28.04.2013 20:40
    pozdrav
    dzabalebarosi dokoni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.