Nove pretnje smrću Kostrešu

Zameniku predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine, Bojanu Kostrešu, danas su ponovo upućene pretnje smrću, saopštila je ta stranka.

Zameniku predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine, Bojanu Kostrešu, danas su ponovo upućene pretnje smrću, saopštila je ta stranka.

Navodi se da su roditelji Bojana Kostreša ranije dobili pismo u kojem je stajalo da će im sin "dobiti metak u čelo", o čemu je već upoznata policija, a jutros još jedno sa porukom "Obećao sam. Čekaću ga".

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da policija i svi drugi nadležni organi najozbiljnije shvate ove pretnje. "Oni kojima smeta Kostrešovo zalaganje za lustraciju, suočavanje sa prošlošću, promenu Ustava, evropske integracije Srbije i punu autonomiju Vojvodine, moraju dobiti jasnu poruku da pretnje i nasilje neće biti tolerisani", stoji u saopštenju LSV.

Pretnje smrću su u Srbiji, poručuju iz LSV, učestale u poslednje vreme i na račun najviših državnih funkcionera i krajnje je vreme da im se država, sa sredstvima i službama koje ima na raspolaganju, odlučno suprostavi.

  • 29.04.2013 08:02
    cirkusanti
    sami sebi prete i pisu da bi skrenuli pricu na sporedne puteve...opljackali ste nas i ne vredi da se krijete iza gluposti
  • Akademski gradjanin Kostres

    28.04.2013 18:31
    Afera Index
    Ma to ovi sa Megatrenda culi da je Kostres pricao kako je Fabus tezi pa se upalili...
  • Hmmm

    27.04.2013 18:59
    Hmmm
    Manite se politike,i bice Vam zivot lepsi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.