Na Fruškogorskom maratonu 13 hiljada učesnika

Na Fruškogorskom maratonu, koji je počeo jutros u 9 sati, učestvuje više od 13 hiljada ljudi.

Na Fruškogorskom maratonu, koji je počeo jutros u 9 sati, učestvuje više od 13 hiljada ljudi.

Maraton traje dva dana, a učesnici su mogli da biraju između 17 staza na Fruškoj gori, od najkraće (4,37 kilometara) do najduže, ultramaratona plus od 111,15 kilometara.

Planinarski maraton na Fruškoj gori održava se već 36 godina, a organizator je Planinarsko smučarsko društvo "Železničar".

Otvarajući maraton, predsednik Skupštine grada Siniša Sević poželeo je sreću učesnicima, poručivši da čuvaju Frušku goru.

  • лала планинар

    28.04.2013 10:30
    @Jatzans
    Да ли може да прође једна једина вест а да неко не почне да сеје мржњу и лечи своје фрустрације???
    Чак и вест о овако дивном догађају неко мора да упропасти својим одвратним цинизмом!
    Маратон је био диван. Мој 12. маратон. Иако сам добио благу сунчаницу и упалу мишића вредело је. Следеће године ето мене и мог друштва опет!
  • Pera

    28.04.2013 07:20
    veoma lep maraton
    Ovogodisnji maraton je izuzetno lepo organozovan, pre svega zbog pomoći Grada Novog Sada koji je pokrio materijalne troškove, što je svake godine bio ogroman problem. Nekada su sve troškove snosila planinarska društva iz Novog Sada od svoje članarine ali to više nije moguće jer planinara ima sve manje i manje. Svi planinari koji su radili su radili iz ljubavi i bez bilo kakve naknade.
    Učesnici su isto tako bili dobri. Staze su posle 15-tak hiljada učesnika ostale prilično čiste.
    Sve pohvale za učesnike i organizatore.
  • @jatzans

    28.04.2013 07:15
    smučarski...
    Nemoj se brinuti, Planinasko smučarski savez Vojvodine je pre par meseci promenio ime tako što je uklonio reč smučarski.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.