Otrovan pas, leš pronađen na Grbavici

U ulici Miše Dimitrijevića građani su danas pronašli još jednog otrovanog psa.
U ulici Miše Dimitrijevića građani su danas pronašli još jednog otrovanog psa.

Novosađani koji su juče pronašli telo životinje o tome su obavestili komunalne službe, ali im rečeno da do ponedeljka nema ko da reaguje i da će tek onda doći po leš.

Pre nekoliko dana prijavljeno trovanje pet pasa na Novom naselju, a početkom godine nekoliko nedelja svakodnevno su pronalaženi otrovani psi na ulicama.

Iako je sa sigurnošću utvrđeno da su životinje otrovane i policija je pokrenula istražne radnje, počinioci nikada nisu pronađeni.

  • 29.04.2013 23:08
    Mozak
    ne funkcionise, vidim, kod mnogih, a ljudskost (ili ti, ne ubij zivo bice) jos manje. Zar pred kucom treba da udisete otrov, ili da ne smete da pustite decu tu da se igraju? Ali deca ce se igrati gde ona zele, klikerati se i ceprkati po onome na sta god naidju na putu od skole do kuce!
  • Edit

    29.04.2013 16:21
    Niko me ne može ubediti da psi lutalice mogu biti opasni. Mene nijedan nije napao,a srećem ih mnoge.Humanije bi bilo da ljudi ostavljaju ostatke hrane,koje će inače baciti ,umesto otrova koje nepažnjom mogu i ljudima da naškode.
  • 29.04.2013 06:27
    Eh da je istraživača...
    Ne opravdavam, ali neki očajnici su preuzeli stvari u svoje ruke kad već neće nadležni. Pasa lutalica ima jako puno i sigurno uznemiravaju one "kratko nasadjene".
    Isto tako, jako je puno neodgovornih vlasnika pasa koji olako odbacuju svoje ljubimce. Trebalo bi istražiti koliko ima pasa u gradu a koliko njih uredno plaća taksu za držanje životinja. Da većina plaća bilo bi sredstava za rešavanje lutalica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.