Priznanje za kvalitet i izuzetnost Multiactiv kozmetici

"Multiactiv", kozmetički brend preduzeća Yuco-Hemija iz Bačkog Jarka, ovogodišnji je dobitnik prestižne međunarodne nagrade "The Arch of Europe", koju dodeljuje organizacija "Business Initiative Directions".

"Multiactiv", kozmetički brend preduzeća Yuco-Hemija iz Bačkog Jarka, ovogodišnji je dobitnik prestižne međunarodne nagrade "The Arch of Europe", koju dodeljuje organizacija "Business Initiative Directions".

Ovogodišnja dodela, 26. po redu, održana je u nedelju u Frankfurtu, a prisustvovali predstavnici kompanija iz 72 zemlje sveta. Ispred preduzeća Yuco-Hemija nagradu je primio generalni direktor Damjan Korda.  

Ova nagrada ubraja se u jednu od najprestižnijih nagrada za kvalitet u svetu. Poređenja radi kriterijumi za kandidaturu nisu ništa blaži od onih koje imaju Deming nagrade u Japanu ili Baldridž nagrade u SAD-u.

Nagrada "The Arch of Europe" se dodeljuje kao priznanje za kvalitet i izuzetnost celokupnog poslovanja i ostvarenih rezultata. Ukupno se posmatra deset oblasti poslovanja i analiziraju se svi segmenti vođenja preduzeća, od proizvodnih procesa i menadžmenta, do konkurentnosti proizvoda na tržištu, usaglašenosti kvaliteta sa sa međunarodnim standardima, pa sve do komunikacije sa potrošačima i njihovim zadovoljstvom.

"U dugogodišnjem poslovanju dobijali smo brojna priznanja, kako za uspeh i korektnost u poslovanju, tako i za kvalitet svojih proizvoda, ali ovo je svakako jedno od najprestižnijih. Za nas je značajno, jer je potvrda da smo na pravom putu, da smo poslovanje dobro organizovali i da dobro upravljamo sa svojim brendom. U realizaciji visoko postavljenih ciljeva pomaže nam i to što smo još 2002.godine poslovanje uskladili sa  međunarodnim sistemom kvaliteta ISO 9001. Multiactiv kozmetika je danas sinonim za kvalitetnu negu kože, a sa sigurnošću možemo reći da će to biti i u narednom periodu, jer mi na prvo mesto stavljamo zahteve svojih potrošača, kontinuirano pratimo nove trendove, investiramo u najsavremeniju opremu i ne odustajemo od stare formule, a to je maksimalan kvalitet proizvoda", rekao je Korda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.