Komunalna policija dobija nove uniforme?

Savet za komunalne delatnosti prihvatio je odluku da Komunalna policija u Novom Sadu ubuduće nosi nove uniforme, a predlog je poslat na usvajanje Skupštini grada.
Savet za komunalne delatnosti prihvatio je odluku da Komunalna policija u Novom Sadu ubuduće nosi nove uniforme, a predlog je poslat na usvajanje Skupštini grada.

Ukoliko novosadski parlament prihvati ovu inicijativu, komunalcima bi se ukinule beretke, suknje i poluduboke cipele.

U letnjem periodu zamenile bi ih kratke i duge letnje pantalone, polo majice, nazuvci i sportske patike. Za zimski period predviđene su čizme i zimski kačketi, a radi povećanja sigurnosti u radu na saobraćajnicama uvode se fluorescentni prsluci.

Navodi se da se nakon dvogodišnjeg rada Komunalne policije javila potreba za promenom uniformi, zato što one koje se sada koriste nisu dovoljno kvalitetne i funkcionalne, odnosno nisu prilagođene svim klimatskim uslovima.

  • jelica

    28.05.2013 05:48
    kratke pantalone-vecu glupost nisam davno cula.
  • 11.05.2013 18:59
    Komunalna policija bolje da radi svoj posao, a zasto je i oforljena

    nego sto menja svoje uniforme i to od nasih novaca
    oni i ovako samo po gradu paradiraju,ne treba im nove uniforme
  • novosađanin

    11.05.2013 12:10
    dremnu
    A sa Keja, ljudi prolaze, i gledaju ih a oni dremaju u kolima sve u šesnaest i to naravno pre podne za vreme radnog vremena. Da čovek ne poveruje, i nimalo ih nije stid.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.