Posle razgovora u policiji, Elezović izazvao sudar

Predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke Dušan Elezović jutros je, vozeći u suprotnom smeru, izazvao saobraćajni udes u kojem su stradala četiri automobila, uključujući i njegov.

Predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke Dušan Elezović jutros je, vozeći u suprotnom smeru, izazvao saobraćajni udes u kojem su stradala četiri automobila, uključujući i njegov.

Povređenih nije bilo.

Udes se desio na parking iza zgrade "Bulevar centar" u Ulici Novosadskog sajma sa strane na kojoj je restoran Novaka Đokovića.

- Materijalna šteta je velika, ali to nema veze, važno da niko nije povređen. Dogovorio sam se sa vlasnicima oštećenih kola da im nadoknadim štetu - rekao je Elezović.

On je upravljao škodom superb, a oštećeni su još klio i kadet novosadskih tablica i jedan audi stranih registarskih oznaka. Kolovoz na parkingu je uzak i vozi se samo u jednom smeru pa je teško mimoilaženje, a dozvoljena brzina je 30 na sat.

Istraga će utvrditi šta se tačno desilo i šta je dekoncentrisalo vozača. Kako 021 saznaje, Elezović je jutros bio na informativnom razgovoru u novosadskoj policiji.

Iz Vlade Vojvodine je, povodom informacija koje su se pojavile u pojedinim medijima, saopšteno da vozilo kojim je upravljao Elezović nije službeno vozilo pokrajinske vlade.

  • Zanimljivo?

    14.05.2013 11:52
    Zanimljivo?
    Hajde da policija proveri dali je to vozilo bilo na servisu preko Vlade Vojvodine...tj uprave za ops.poslove..Siguran sa m da je ulje,gume i sve ostalo platila vlada,a za vreme izbora i gorivo....
  • О

    14.05.2013 09:28
    У неовисној Војводини све ће улице бити двосмерне и потпуно препуштене пешацима. Возачи ће возити мале џет авионе и смеши ће се једни другима и махати. Полиција неће приводити кориснике кредита јер за кредитима потребе неће бити, сви ће живети од возачког додатка који ће се исплаћивати по точку возила гаражираног у бесплатним гаражама за војвођане.
  • Simpatizer DS

    14.05.2013 08:53
    Đilase!
    Bruko jedna za stranku.

    Đilase, gledaš li ovo, spašavaj ukoliko imaš snage! Amputiraj!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.