Žena gradskog funkcionera upala u šaht, nadležni i dalje ćute

Supruga pomoćnika gradonačelnika Vladimira Stojkovića, Biljana Stojković, upala je u šaht kad je vodila dete u vrtić na Limanu, i bila zaglavljena skoro deset minuta dok joj vaspitačica nije pritekla u pomoć.
Supruga pomoćnika gradonačelnika Vladimira Stojkovića, Biljana Stojković, upala je u šaht kad je vodila dete u vrtić na Limanu, i bila zaglavljena skoro deset minuta dok joj vaspitačica nije pritekla u pomoć.

"Zakoračila je na šaht, koji se nalazi u dvorištu vrtića, ali se pod njom izmakao poklopac i ona je upala i usled pada gadno povredila noge. Nije mogla nikako da se izvuče, pa je poslala dete da uđe u vrtić po vaspitačicu", kaže za Novosti jedna od zaposlenih u "Veselom vrtiću", na Limanu 2, gde se incident dogodio.

Kad su joj pomogli da izađe, na teren je pozvana i Komunalna inspekcija koja je sačinila zapisnik i usmeno obavezala Tehničku službu "Radosnog detinjstva" da pod hitno poprave poklopac.

Suprug povređene žene, Vladimir Stojković, koji je u novom sazivu Gradske vlasti izabran za pomoćnika gradonačelnika Miloša Vučevića, nije bio raspoložen da komentariše slučaj.

"Da li vi zovete muževe svih žena koje upadnu u šaht? - upitao je i dodao da je to "privatna stvar" i da "slučaj nema nikakve veze sa njegovom funkcijom, zbog čega neće da komentariše".

O incidentu koji se dogodio nije želela da govori ni Uprava Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo", kao ni Komunalna inspekcija, koja je izašla na teren zbog ove nezgode.

  • novosadjan

    14.05.2013 18:44
    al ce biti dzabe godisnji odmor na lepom mestu
  • blek

    14.05.2013 17:08
    bez rešetki na kanalizaciji za kišnicu
    Jako pazim kuda idem i danju i po mraku.
    Na limanu 1 ( Novi Sad ) u ulicama Veljka Petrovića, Drage Spasić, Milke Grgurove i na okolnim zabitim parkiralištima nema rešetki na kanalizaciji za odvod kišnice.
    Neka mesta su zatrpana kamenjem i zemljom jer je više automobila tu uletelo.
    Posle kiše tu voda stoji.
    A desiće se da će neko u mraku slomiti ne samo nogu.
    Ja sam telefonom zvao VIK , ali to ispade toliko komplikovano za mene da sam odustao.
    U kancelariji mesne zajednice – to ih baš ne interesuje.
    Digao sam ruke od svega
  • Novosadjanka

    14.05.2013 14:50
    Sramota
    Licno poznajem i gospodina i gospodju, oboje su vrlo skromni ljudi. Sinovi nam idu zajedno u razred i nemojte molim vas pisati o guvernantama i telohraniteljima. I deca su bolje vaspitana od 99% dece. A niste pisali o detetu koje je upalo juce u saht u skoli Jovan Popovic? Zasto? Zar nam deca nisu najvaznija ili politika mora sve da uprlja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.