Jubilarni 80. Poljoprivredni sajam počinje 18. maja

Osamdeseti po redu Međunarodni poljoprivredni sajam održaće se od 18. do 24. maja na Novosadskom sajmu, uz učešće 1.500 izlagača iz više od 60 zemalja, najavili su organizatori.
Osamdeseti po redu Međunarodni poljoprivredni sajam održaće se od 18. do 24. maja na Novosadskom sajmu, uz učešće 1.500 izlagača iz više od 60 zemalja, najavili su organizatori.

"Zemlja partner sajma biće Hrvatska, a manifestaciju će otvoriti predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić", rekao je direktor Novosadskog sajma Dragan Lukač. Na izložbi organske hrane nastupiće više od 30 proizvođača, prerađivača, distributera, sertifikacionih kuća, instituta, a na izložbi stoke biće više od 1.500 grla.

Na sajmu u Novom Sadu svoje poljoprivredno-prehrambene proizvode predstaviće pored ostalih kompanija iz Mađarske, Letonije, Bugarske, Češke, Italije, Turske, Nemačke, Austrije, Rumunije, Holandije, Ukrajine, Belorusije, Kine, Poljske, Indije, Kipra, Irske, Grčke, Francuske, Norveške. Izložba poljoprivredne mehanizazacije činiće gotovo 30 odsto ukupne izlagačke ponude.

Novina je uvođenje takozvanog "porodičnog dana" u nedelju, 19. maja, što znači da će porodice sa decom do 16 godina moći da posete sajam po ceni jedne karte koja iznosi 500 dinara. Ulaznica za organizovane kolektivne posete, za grupe sa najmanje 15 ljudi, kostaće 350 dinara, dok će za organizovane školske posete, penzionere i decu od sedam do 12 godina karta koštati 200 dinara.

Sajam će biti otvoren od 9 do 19 časova.

  • -

    15.05.2013 10:58
    -
    na tom sajmu ce veca stoka biti van obora.

    majmuni ce platiti ulaznicu dok svinje u odelima i kravatama nece
  • Sale NS

    15.05.2013 07:54
    Znamo, znamo !!!
    NS i GARI@.... znaju svi Novosađani veoma dobro šta su volovi, konji, kobile, guske, ćurke i krave, o njima se svakodnevno piše i izveštava.
  • 14.05.2013 22:40
    500 dinara je previse za ulaznicu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.