Od turizma Novom Sadu 12 miliona dinara

Direktor Turističke organizacije Novog Sada Branislav Knežević rekao je da je u 2012. godini ta organizacija ostvarila prihod od oko 12 miliona dinara.
Direktor Turističke organizacije Novog Sada Branislav Knežević rekao je da je u 2012. godini ta organizacija ostvarila prihod od oko 12 miliona dinara.

Od toga je 4,78 miliona dinara namenjeno za programe TONS-a, a 7 miliona će biti raspoređeno rebalansom budžeta grada za ovu godinu.

Knežević je za Radio 021 rekao da će Grad pojačati promociju na sajmovima u inostranstvu. "Novi Sad je grad kulture i mladih. Mi podržavamo održavanje festivala jer oni dovode najveći broj turista", rekao je Knežević.

On je dodao da najveći porast broja turista u ovoj godini očekuje u oblasti poslovnog turizma i najavio unapređenje sajta organizacije, kako bi se spojile sve kulturne ustanove u gradu.

  • Orwel Djordje

    26.05.2013 14:59
    Mundo Criminale
    Kroz taj TONS se tolko para pokralo dok su se redjali direktori iz G17, i nikom nista. TONS je u dugovima, i nikom nista. O njihovim delatnostima koje nemaju veze sa interesima grada treba da se zamisli gradonacelnik koji je isto zatvorio sve puteve komunikacije sa spoljasnjim svetom, odnosno gradjanima. Sve se isto radi, narod treba da shvati da je ovde sistem truo i potpuno nefunkcionalan, na svim nivoima. Sistem se pretvorio u mocvaru, a sada se polako transformise u zivi pesak.
  • -

    26.05.2013 10:00
    -
    @Nikad hejter Novog Sada - Mante me se

    ima nas koji sebi nadjemo posao.
    a poenta je u nesposobnosti takve organizacije da sebe prehrani...kao i svih vas koji branite toliku trulez.

    ni srpski turisti u pragu ili bilo kom drugom mestu ne potrose vise.

    mnogi turisti imaju interesantnije stvari da vide kod kuce.
    tvrdjava, gradic, lokalna istorija je u raspadanju, srusena i sakrivena.

  • Nikad hejter Novog Sada

    26.05.2013 09:26
    Mante me se
    kere varošanke... Baš volim ove hejtere koji drugo ništa ni ne znaju do da pljuju po svemu i svakom a kad im daš neki posao onda kukaju.Inače u tekstu očigledno nije precizno preneto šta je tih 12 miliona.Pošto je TONS indirektni budžetski korisnik i neprofitna organizacija ona nema mogućnost da stvara sopstveni profit,te se ovaj iznos ne odnosi na to već je verovatno podatak koliko je iz budžeta izdvojeno za potrebe promocije turizma u NS a kroz rad Turističke organizacije Novog Sada.Pa sad gospodo i "stručnjaci",koliko para toliko i muzike.I sami kažete da je to malo para,slažem se.A što se tiče plata koliko mi je poznato one su oko 400 EU u proseku neto.Hejtujte malo GSP,SPENS,Informatiku ,Poslovni prostor po tom pitanju a ne ovakvu firmu.Na kraju,sve nešto mislim da bi vi odbili posao preko veze ako ne možete drugačije da se zaposlite.Koji ste vi licemeri.!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.