Dunavski park dobio prinove - 16 pačića

Posetioci Dunavskog parka danas su mogli da vide njegove nove stanovnike - 16 pačića koji su se izlegli u samom parku i prvi put zaplivali jezerom u njegovom središtu.
Posetioci Dunavskog parka danas su mogli da vide njegove nove stanovnike - 16 pačića koji su se izlegli u samom parku i prvi put zaplivali jezerom u njegovom središtu.

Pačići su potomci jednog para od 26 divljih pataka koje je "Gradsko zelenilo" dobilo na poklon od anonimnog uzgajivača i koje su ove godine nastanjene u parku.

Osim divljih pataka najpoznatiji stanovnici Dunavskog parka i simboli Novog Sada su i labudovi Isa i Bisa, kao i mnoštvo kornjača i veverica.

Životinje koje žive u parku postale su atrakcija, a posebno su omiljene među najmlađim Novosađanima.

  • teodora

    20.05.2013 17:27
    Čim sam ovo pročitala,otišla sam u park da vidim gde su.Pravo da vam kažem,nisam ih videla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Molim vas napišite gde su,jer ja sam došla 17.5!
  • -

    17.05.2013 11:50
    -
    a jesu li vratili isin i bisin proslogodisnji narastaj?
  • Rale

    17.05.2013 11:07
    svi na svoja radna mesta
    A da Djordje Cvarkov donira neku cverganku?
    I to bi bilo lepo za videti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.