Nijedan ekološki projekat nije dobio novac od Pokrajine

Nijedan prošlogodišnji ekološki projekat u Vojvodini nije dobio podršku od pokrajinske Vlade, što nadležni pravdaju gašenjem Fonda za životnu sredinu.
Nijedan prošlogodišnji ekološki projekat u Vojvodini nije dobio podršku od pokrajinske Vlade, što nadležni pravdaju gašenjem Fonda za životnu sredinu.

Prošle godine je odobreno 173 ovakva projekta, vredna 200 miliona dinara, koje su uglavnom tražile vojvođanske opštine kako bi rešile problem deponija u svojim mestima.

Međutim, iako je rok za plaćanje 90 odsto vrednosti ugovora bio 45 dana od potpisivanja, novac nije isplaćen, zbog čega najveći broj projekata nije ni započet.

Pokrajinski sekretar za zaštitu životne sredine Slobodan Puzović kaže kako zbog gašenja Fonda prošlog leta nije bilo novca za ove projekte, ali ni ugovori nisu stornirani.

  • Makac

    24.05.2013 12:04
    Kakva zivotna sredina, treba svi da pomremo od smrada i prljavstine?! Tako nam i treba kad smo dozvolili da imamo ovakvu pokrajinsku vladu.
  • Tara

    24.05.2013 09:31
    Ovaj fond je trosio pare na sve, samo ne na zivotnu sredinu i sad mi kao narod moramo da ispastamo. Jos jedan doktor "postenjak" iz redova demokratske stranke.
  • mara ns

    24.05.2013 07:38
    ns
    Za bitne stvari nema para,verovatno zato što je Dulić svojevremeno potrošio sve na neverovatnu "ekološku" kampanju,sav fond je počistio!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.