Danas pokazna vežba policije na Trgu slobode

Sekcija Internacionalne policijske asocijacije (IPA) u Srbiji održava VIII Generalnu skupštinu u Novom Sadu, od 24. do 26. maja.
Sekcija Internacionalne policijske asocijacije (IPA) u Srbiji održava VIII Generalnu skupštinu u Novom Sadu, od 24. do 26. maja.

U okviru programa Skupštine, u subotu, 25. maja, od 10 do 11 časova, na Trgu slobode, biće postavljena međunarodna izložba opreme i vozila policije, a pripadnici Interventne jedinice izvešće pokaznu vežbu hapšenja osumnjičenih za razbojništvo.

U 11 časova, u Kulturnom centru Novog Sada, svečano će biti otvorena Generalna skupština, uz obraćanje predstavnika ministarstava unutrašnjih poslova Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, a ovom događaju prisustvovaće i delegacije policija Rusije, Grčke, Slovenije, Rumunije, Mađarske, Poljske, Norveške, Austrije, Crne Gore i Hrvatske.

  • -

    25.05.2013 07:07
    -
    Anonimus -prijavi
    aha za nekoga ko veruje u deda mraza.

    zato nam je ovako sto se hapsi na samu pomisao na lopovluk
  • 24.05.2013 20:46
    "A da počnu da zapravo hapse krimose i navijačke huligane što pištoljima mlate kroz grad i divljaju na motorima umesto što vežbaju."

    Prijavi, doći će. Neki dan jednog skembali u cara Lazara. Samo treba javiti, a ne sesti pa pisati komentare. Samo zajedno možemo protiv gamadi.

    "A kako će održati vežbu Novi Sad nema načelnika pa su policiji " vezane ruke "

    Samo mi objasnite vi koji ovo drečite non-stop, koja je PRAKTIČNA razlika između načelnika i vršioca dužnosti. Nikakva. Samo biste neke stranačke poene da sakupite po tom pitanju, ali praktična razlika ne postoji.
  • Selektivno partijsko hapsenje

    24.05.2013 08:12
    Dzaba kad je sudstvo korumpirano i po kontrolom SNS-a

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.