FOTO: Srušena stara kućica na Vošinom stadionu

Rekonstrukcija stadiona Vojvodine počela je danas, a prvi potez građevinara bio je rušenje stare klupske kuće sa svlačionicama.
Rekonstrukcija stadiona Vojvodine počela je danas, a prvi potez građevinara bio je rušenje stare klupske kuće sa svlačionicama.

 

Uprkos tome što je ovaj poduhvat najava da će se Karađorđe pojaviti u novom i modernijem ruhu, deo navijača Vojvodine teško je primio ovu vest, jer je “kućica” godinama unazad važila za simbol i dokaz posebnosti novosadskog gradskog stadiona.

Predsednik Upravnog odbora "stare dame" Ratko Butorović kaže da će fudbaleri, zbog radova, u prvenstvenom duelu Vojvodine i Crvene zvezde koristiti prostorije Atletskog kluba.

"Po tom pitanju neće biti problema, budući da su za fuidbalere obezbeđene prostorije AK Vojvodina. Nadam se da će sve ići kako očekujemo, i da će grad ispuniti ono što je obećao", navodi Butorović.

Najvećem gradskom stadionu neophodno je renovinaranje po međunarodnim standardima, kako bi "crveno-beli" mogli da igraju svoje evropske mečeve kod kuće.

Utakmica poslednjeg kola Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde igraće se u nedelju u 17h.

Vošini navijači biće smešteni na "zapad" i "sever", i za te tribine se ulaz neće naplaćivati, dok će simpatizeri Zvezde karte za "istok" moći da pazare samo u Beogradu.

  • crni gruja

    30.06.2013 05:33
    realno
    realno kad se svi komentari sagledaju svi ste u pravu.stadion karadjordje je obicna ruina u polu raspadnutom stanju,kao i vecina objekata od javnog znacaja u nasoj zemlji.kucica je morala da ode jer se na njenom mestu ispod tribina grade naj savremenije svlacionice za igrace i sudije koje trnutno uslovljava uefa.dakle da je kucica ostala na stadionu ne bi bile igrane utakmice evropskog takmicenja.samim tim navijaci vojvodine kojima je mnogo znacila ta kucica morali bi da idu naj verovatnije u beograd da gledaju svoj klub,i onda opet ne bi nista valjalo.
  • Galawix

    25.05.2013 18:44
    Hmmm...
    Kakva banda.
  • Vojvodinaš

    25.05.2013 15:22
    Gde ste
    pravi Vojvodinaši.Makar se oglasite protiv ovog vandalizma ako volite Vojvodinu.Semper fidelis to Vojvodina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.