Počela rasprodaja na "Karađorđu" - 14 igrača pred odlaskom

Predsednik Upravnog odbora FK "Vojvodina" Ratko Butorović potvrdio je da će čak 14 igrača dobiti dozvolu da u letnjem prelaznom roku napusti klub.
Predsednik Upravnog odbora FK "Vojvodina" Ratko Butorović potvrdio je da će čak 14 igrača dobiti dozvolu da u letnjem prelaznom roku napusti klub.

Kako je većina igrača ostala u klubu do kraja ove sezone ne bi li se konačno osvojio Kup Srbije, nakon što se to nije dogodilo ni ove godine, Vojvodina je odlučila da pusti gotovo sve starije igrače. Novosađani su takođe završili na trećem mestu na tabeli Superlige, što je samo ponovljeni uspeh od nekih ranijih godina.

"Nema tu tajni i zeleno svetlo dobiće 14 igrača, odnosno svi osim naših omladinaca. Odakle nam pravo da zadržavamo fudbalere koji su zadužili klub i časno nosili dres ako imaju mogućnost da reše životnu egzistenciju. Jasno je, govorim o Miroslavu Vulićeviću, Abubakaru Oumaruu, Branislavu Trajkoviću, Vladanu Pavloviću, Igoru Đuriću, Đorđu Jokiću… To su fudbaleri za čije usluge vlada interes inostranih menadžera. Svi naši igrači su pod ugovorom i svakako da će ulogu u svakom transferu imati i uslovi", otkrio je Butorović.

Što se tiče trenera, još uvek se ne zna da li će Nebojša Vignjević ostati na klupi.

"Razgovaraćemo na tu temu i svakako da Vignjević ima prednost jer je bio trener naše ekipe, ali videćemo kojim će se rezultatom završiti pregovori", rekao je potpredsednik UO Vojvodine Dušan Vlaović.

  • Novak

    29.05.2013 12:06
    @Liman FCV
    Ne gubi se sine, predji na neke kvalitetnije droge...
  • Sima Stra'ota

    28.05.2013 22:21
    Pored njega
    Je li to Dule Dalton? Ako jeste, al' je ostario ...
  • НС фудбал дно

    28.05.2013 17:20
    Па сад правац у другу лигу на место канаринаца који су испали у трећу лигу...
    Новосадски фудбал је на дну! А некада смо 60тих имали два прволигаша у оној великој држави, а данас би требало бар три да буду из Новог Сада а не један! Ал џабе све то кад је прва лига, трамвај лига...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.