GSP ponovo tražilo poskupljenje autobuske karte

GSP "Novi Sad" zatražilo je od Skupštine grada povećanje cene karata od 20 odsto.
GSP "Novi Sad" zatražilo je od Skupštine grada povećanje cene karata od 20 odsto.

Prema rečima direktora ovog preduzeća, Milana Balaća, trenutna cena je više socijalna nego ekonomska kategorija i ako do povećanja ne dođe ovo preduzeće biće u još težoj finansijskoj situaciji.

Ukoliko Grad odobri poskupljenje, cena karte na gradskim linijama biće 60 dinara, dok će cena markica biti povećana proporcionalno odobrenom procentu.

  • mila

    30.06.2013 19:29
    poskupljenje karata
    Mogu reci da prevoz nije za 5 ali nije ni loS.Najvise mi smetaju ljudi koji se ne kupaju a voze se i truju mirisom normalan narod pa taj put do odredista tesko pada jos kad padne kisa po isparavanje, strasno .Sto se poskupljenja tice trbali bi se raspitali koliko placaju prevoz gradjani u drugim mestima pa bi shvatili koliko je svuda skuplje,Zrenjanin,BG itd.Treba biti realan i ceniti svoje, niko ne spominje koliko mi sami sebi otezavamo put kad izlazimo na prednja vrata necemo da se pomerimo prema sredini stariji gradjani sa besplatnim kartama se vozaju kao da im druga kuca bus.Treba i moze bolje ali da toiko nevalj nije tacno .Vozim se gradskip prevozom vec 50god i zadovoljna sam .Pozdrav,nastavite tako.
  • Anonimni

    25.06.2013 20:40
    Imam ja jedno pitanje
    A je l` te, zasto trazite da poskupi karta, kada ste vec placeni kroz porez iz budzeta?

    Malo imitiranje BG-a sa Bus Plus aferom, ili se nagomilalo politicko clanstvo u GSP pa sada treba i plate negde izvuci?

    Ili je mozda ona farsa od javnog konkursa pokazala da sada dok nisu imenovani vec kao VD Rake pokusavaju da se urade potezi koji kasnije kada dodju na scenu nece biti popularni.
  • 03.06.2013 22:02
    @Gillan
    Zahvaljujem na pojasnjenju vaseg prethodnog posta. :))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.