Izbori u MZ "Vidovdansko naselje" i "Petrovaradin"

U nedelju 2. juna održaće se izbori u mesnim zajednicama "Vidovdansko naselje" i "Petrovaradin".
U nedelju 2. juna održaće se izbori u mesnim zajednicama "Vidovdansko naselje" i "Petrovaradin".

Izbori će se održati u vremenu od 7 do 20 časova.

Građani su obavezni da sa sobom ponesu lična dokumenta radi indetifikacije.

  • pedja ns

    03.06.2013 09:46
    to sto ste ljubomorni na uspehe js...koja je jedina pokazala kako zna i ume da u svom gradu napuni industrisjku zonu sa stranim investitorima, koja neobecava sto nemoze da uradi.....
    suplja obecanja sns-a ce ih kostati, polako....VREME JEDINSTVENE SRBIJE DOLAZI
  • Laki

    01.06.2013 22:53
    @Sremica
    samo kada je tvoj SPS najbolji svi ostali su najgori,dvadeset godina se stalno vrtite na vlasti i sa svima mozete u vladu,sram vas bilo!
  • Sremica

    01.06.2013 00:52
    Nećete verovati...
    kakve se koalicije prave u Petrovaradinu..Kao nikada nigde..:) SNS je okupio, sve one partije, koje ne bi imali šanse, ni u ludilu, da same nešto urade :( G 17,SDPS, Pokret Socijalista, Treća Srbija,možda i još neka). SPO,3D (romska)zajedno idu, LSV, DS i Hrvatsko udruženje "Ban Jelačić" zajedno.Jedini korektni i hrabri su SRS,DSS koji idu sami, Udruženje Gradjana Centar Petrovaradin ( sakupili peticiju od 3500 potpisa, za gradsku opštinu Petrovaradin)..E sada videćemo šta će biti...Da, nude se poslovi, obećanja na sve strane, a biće verovatno i ..nekih para:))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.