VIDEO: Ispisivanje neonacističkih grafita na SKC "Fabrici"

Nepoznati počinilac sinoć je ispisao neonacističke parole na zidu SKC "Fabrike" u Kineskoj četvrti, ali ga je snimila kamera postavljena na ulaz u klub.
Nepoznati počinilac sinoć je ispisao neonacističke parole na zidu SKC "Fabrike" u Kineskoj četvrti, ali ga je snimila kamera postavljena na ulaz u klub.

Ovo nije prvi put da su na fasadi SKC "Fabrike" osvanuli desničarski grafiti, ali policija do sada nije pronašla počinioce.

 

  • 30.05.2013 12:47
    @hm: samo da te obavestim,onako:
    Ako ne voliš komunizam ne znači da si fašista niti nacista. PUNK IS NOT RED,je jasan slogan,da punk muzika nije rezervisana samo za komuniste. . .
    Jel počinješ sada da kontaš?
  • grbavica

    30.05.2013 12:41
    srbija
    zamisli napisao decko grafit, sta sve ne pise po ulicama Novog Sada... Veci su problem oni koji se ovim bave nego deca koja tu i tamo napisu po koji grafit.
  • Skejter Chetniks

    30.05.2013 12:39
    ANTIFA=ANTISRBI
    Zašto niko ne spominje grafit preko puta,gde piše ANTIFA fuck off chetniks i gde je nacrtana preškrabana šajkača?!
    A oko grafita PUNK IS NOT RED,takve osude?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.