Dani Univerziteta Edukons

Četvrti međunarodni naučni skup "Globalna ekonomska kriza i poslovna ekonomija - izazovi teorije i prakse" u organizaciji Univerziteta Edukons (Educons) održao se danas.

Četvrti međunarodni naučni skup "Globalna ekonomska kriza i poslovna ekonomija - izazovi teorije i prakse" u organizaciji Univerziteta Edukons (Educons) održao se danas.

Skup je posvećen aktulenim temama u vezi sa poslovnom ekonomijom, a naučne radove su pisali ljudi iz Srbije, bivše Jugoslavije, ali i iz zemalja regiona kao što su Mađarska, Rumunija, Slovačka, itd. Svih 40 radova nalaze se u zborniku i podeljeni su u četiri oblasti: finansije, računovodstvo i bankarstvo, preduzetništvo, marketing i menadžment, javni sektor i makroekonomija, turizam i sport.

Dekan Fakulteta za uslužni biznis dr Bojan Dimitrijević rekao je da će Zbornik radova moći da nabavi na Univerzitetu, kao i da ga pročita u Matici srpskoj.

Ovaj skup organizovan je u okviru Dana Univerziteta Edukons, koji će biti obeleženi brojnim aktivnostima, radionicama za studente i stručnim konferencijama, izložbom kao i humanitarnom akcijom studentske organizacije studenata univerziteta.

Program Dana Univerziteta Edukons

Četvrtak, 30. maj

Celodnevna izložba radova Međunardonog Društva Mecotinte, Florida, SAD
Organizator: Akademija klasičnog slikarstva, Univerzitet Edukons

Subota, 1. jun

Humanitarna akcija "Beskonačna srca" - poseta Akva Parku Petrolend i celodnevno druženje sa decom iz Dečijeg sela kroz kreativne radionice koje su osmislili studenti Univerziteta Edukons

Ponedeljak, 3. jun

12h, Svečana sala
"Traženje posla", Radionica za studente

Utorak, 4. jun

10h, Amfitetatar III

Međunarodni naučni skup "Bezbednosne integracije: Bezbednosne transformacije poslovnih sistema i institucija"
Organizator: Fakultet za primenjenu bezbednost

Svi se programi održavaju u prostorijama Univerziteta Edukons u Sremskoj Kamenici.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.