Vino iz karlovačkih podruma od sada na dohvat ruke

Iako je poseta Sremskim Karlovcima uvek jedinstven doživljaj, a karlovačka vina poznata, cenjena i čuvena u Evropi od davnina do sada, ako ste željni pravog vina, više ne morate da trošite vreme da biste do njega i došli.

Iako je poseta Sremskim Karlovcima uvek jedinstven doživljaj, a karlovačka vina poznata, cenjena i čuvena u Evropi od davnina do sada, ako ste željni pravog vina, više ne morate da trošite vreme da biste do njega i došli.

Dovoljno je samo da posetite novu online prodavnicu Vino Za Nas i vino stiže na vašu kućnu adresu.

Vinozanas.rs otvorio je mogućnost najpovoljnije kupovine domaćih karlovačkih vina za sve Novosađane i Novosađanke, sedam dana u nedelji, 0-24h. Naravno, uz dostavu, do vaše kućne adrese.

O autentičnosti ukusa pravog, domaćeg karlovačkog vina, nepotrebno je raspravljati. Fruškogorsko vinogorje jedno je od najpoznatijih u ovom delu Evrope, dok karlovačka vina nose posebnu notu tradicionalnog, istorijskog, umetničkog, pesničkog i duhovonog trajanja.

Opet, koliko god Sremski Karlovci bili blizu, ponekad su nam miljama daleko, posebno uz ritam u kakvom najveći broj ljudi danas živi.

Vino za nas je tu da Vam obezbedi sve što vam je potrebno za dobru zabavu i uživanje, a da pri tom ne potrošite suviše novca. Samo za Vas smo pažljivo odabrali veliki izbor povoljnih i ekskluzivnih kvalitetnih domaćih vina.

Na raspolaganju su vam razne sorte vina kao što su bermet, crveno vino, belo vino, rose iz više porodičnih vinarija sa dugom tradicijom, koje možete iskoristiti kao fantastičan poklon za veridbe, krštenja, proslave rođendana, a i kao neizbežno piće za sve ostale proslave, opuštanja i dobre zabave. Pored toga u ponudi su i još povoljnija vina u rinfuzi za ugostiteljske objekte i veća okupljanja kao što su svadbe, slave, žurke...

Vino za nas je idealno mesto za najlakšu, najpouzdaniju i najpovoljniju kupovinu vina iz kućnih fotelja, i sve to uz bespatnu dostavu. Vino za nas od sada najveća online vinoteka u Novom Sadu uz najpovoljniju ponudu, proveren kvalitet autohtonih vina, najniže cene i besplatnu dostavu na kućni prag!

  • Rinfuz

    04.06.2013 07:17
    je prava stvar
    imaju i prodaju u rinfuzi tako da je to skroz cool i smanjuje cenu za vrednost lepog pakovanja....
    uzmeš u rinfuzi i odma prespeš u stakleni balon i to je to...
    inače se vino transportuje cisternama u brodovima, na vozovima ili na kamionima pa može isto tako samo jedan dan u transportu provesti u PET ambalaži do naših ostava...
  • 03.06.2013 21:17
    v.p.
    Onda "taste" predji na zozovacu. Ona ne kosta puno i lupa kao luda. A ko hoce lepo vino, mora to i da plati. I tako i treba da bude.
  • dobrivoje

    03.06.2013 17:11
    pohvala
    vino vam je extra svaka čast samo napred

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.