Sređuju se putevi u Vidovdanskom naselju i Petrovaradinu

U toku je sređivanje puteva u Vidovdanskom naselju i u Petrovaradinu.

U toku je sređivanje puteva u Vidovdanskom naselju i u Petrovaradinu.

 

U Vidovdanskom naselju završeni su radovi na presvlačenju kolovoza na raskrsnici ulica Emanuela Jankovića, Marije Kiri i Aleksandra Nevskog, a tom prilikom presvučen je i deo ulice Emanuele Janković, između ulica Marije Kiri i Đakona Avakuma.

Trenutno se sanira kolovz u sledećim ulicama: Boška Novakovića, Majke Jugovića, Milenka Stojkovića i Boška Novakovića.

U Petrovaradinu se popravljaju udarne rupe i  asfaltira Ulica Patrijarha Rajačića.

Celom svojom dužinom ulica Patrijarha Rajačića će biti presvučena asfaltom, dok će se na potezu od raskrsnice sa Šenoinom ulicom prema raskrsnici sa Reljkovićevom raditi i na popravci ivičnjaka i slivnika. Da bi se poboljšala propusnost prilikom jačih padavina i rešio problem atmosferskih voda kopaće se upijajući kanali.

Takođe, urediće se i Ulica Bukovački do, odnosno biće sanirane rupe na asfaltiranom delu kolovoza, dok će tucanički deo kolovoza dobiti novi sloj. Novi sloj tucanika biće nasut i u delu Trandžamentske ulice.

  • Jova

    01.06.2013 14:40
    bukovački do
    Po Karagači su samo provezli buldožer. Blatnjavije je nego što je bilo!!! Nisu čak ni posuli šljunak već su samo "izravnali" put. Inače, video sam likove sa stranačkim majicama kako promovišu izbore. Nije mi padalo na pamet da izađem, ali zbog ove šarade ću namerno da glasam za suprotni tabor. Ne prodajem se ja za 2,500 hiljade. Moj glas je malo skuplji! Vredi bar novi sloj šljunka! :)
  • Petrovaradin

    31.05.2013 08:22
    25 god.....Nista !
    25 godina u ulici Bukovacki do NISTA nije sredjivano , kakvi kratezi od "asvalta" ....kakvo je tamo ludilo ....smeca na sve strane ,kojekavog otpada po ulici , trebali bi da se sjate i komunalci i inspekcija za zivotinje ....ljudi imaju problema sa psima lutalicama ...u tamo bi bas imalo sta da se radi i da prste kazne ....Inspekcijo Dobro dosla! Zaprepasticete se sta ce te sve zateci !
  • Jeronimo

    31.05.2013 07:47
    +
    Bili izbori ili ne važno je da se nešto pokrenulo sa mrtve tačke i u naseljima koja su do sad bila u zapećku.Pohvalno što se gradska vlast okrenula malo i nama ,a ne samo Bulevaru,Limanima i užem centru grada

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.