Razmatran rad JP na sednici Skupštine grada

Tekuća problematika od čak 89 tačaka dnevnog reda našla se pred odbornicima Skupštine Novog Sada.
Tekuća problematika od čak 89 tačaka dnevnog reda našla se pred odbornicima Skupštine Novog Sada.

Razmatrali su izveštaje o radu preduzeća kojima je osnivač Grad, raspisali konkurse za izbore direktora javnih i javno-komunalnih preduzeća, a najviše zamerki, opozicija je imala na stavljanje po hitnom postupku na dnevni red "Izmene programa poslovanja javnih preduzeća".

"Većina javnih preduzeća kojima je osnivač Grad ne posluju pozitivno, ili su zaduženi ili posluju sa gubitkom", kaže predsednik Skupštine Novog Sada Siniša Sević i najavljuje mogućnost ulaska nekih preduzeća, u program javnog partnerstva.

Predlog radikala, za koji ni prethodna vlast nije imala razumevanja, da se na dnevnom redu nađe i problem žitelja Bocki, nije prošao ni kod ove vlasti.

Petog jula, kada bi na dnevnom redu trebalo da se nađe rebalans budžeta, znaćemo i kojih kapitalnih investicija će se grad morati odreći. A žiteljima Bocki ostaje nada da će se u nekom doglednom budžetu, naći mesta i za njihov problem.

  • janko

    01.06.2013 16:53
    Joj kad vidim kakva ekipa kadruje, dođe mi da se uneredim, da prostite...Pa SNS je stvarno postao pominjara stranka...Skuplja sve sam otpad od drugih partija...mnogi su bili već "ni oni ne prate radnju" u koliko partija...sunce ti...Evo, u Nadzornom odboru ZIG-a neki što je promenio bar tri, koliko ja pretim...Pomoćnik šefa kabineta gradonačelnika mali koji se kleo u autonomaštvo...To nam samo govori jedno - danas se politikom ljudi bave isključivo iz sopstvenih interesa, iz sopstvenih frustracija, i zbog lečenja sopstvenih kompleksa...Pa da ja kojim slučajem imam stranku, pa ne bi mi takvi ni primirisali...Al, valjda je zato i nemam...jer tako razmišljam...Šta ću
  • pera

    01.06.2013 16:22
    vest vam je, kompletna, objektivna, pravovremena. primer objektivnog novinarstva.
  • Steva

    01.06.2013 12:02
    Ako nas posmatra neko sa strane,mi smo smešni do bola.Odžačarine,pijačarine,stanarine .....,kada će mo reći NE?Ali,kao građani,bez stranačkih preporuka,ostrašćenosti,međusobnih zađevica.Stranački su nas ofarbali,ali nisu rekli da nećemo udovoljavati apetitima,a oni su sve skuplji i izraženiji.Uzmimo se u pamet,bar jednom na vreme!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.