Ubedljiva pobeda SNS na izborima za MZ

Srpska napredna stranka na juče održanim izborima za savete i nadzorne odbore u novosadskim Mesnim zajednicama Vidovdansko naselje i Petrovaradin ostvarila je ubedljivu pobedu, izjavio je danas potpredsednik Gradskog odbora SNS Novi Sad Damir Zobenica.
Srpska napredna stranka na juče održanim izborima za savete i nadzorne odbore u novosadskim Mesnim zajednicama Vidovdansko naselje i Petrovaradin ostvarila je ubedljivu pobedu, izjavio je danas potpredsednik Gradskog odbora SNS Novi Sad Damir Zobenica.

Zobenica je na konferenciji za novinare kazao da je ta stranka na izborima u Mesnoj zajednici Petrovaradin osvojila svih 15 mesta u Savetu masne zajednice i sva tri mesta u Nadzornom odboru, a u Mesnoj zajednici Vidovdansko naselje od 13 mesta u Savetu mesne zajednice SNS je osvojio 11 mandata, dok su dva mandata pripala Demokratskoj stranci Srbije. Sva tri mesta u Nadzornom odboru pripala su naprednjacima.

"Izuzetno smo zadovoljni ostvarenim rezultatima na izborima u mesnim zajednicama Petrovaradin i na Vidovdansko naselje, koji su samo potvrdili činjenicu da Srpska napredna stranka u Novom Sadu nema konkurenciju", rekao je Zobenica, dodajući da su rezultati pomenutih izbora još jedan dokaz da građani Novog Sada prepoznaju politiku SNS i podržavaju je.

Po rečima Zobenice, u Novom Sadu su od novembra meseca prošle godine do danas održani izbori za savete mesnih zajednica i nadzorne odbore u 36 mesnih zajednica, a SNS je, kako je istakao, u 32 ostvario ubedljivu pobedu.

  • 14.10.2013 14:51
    rejting stranaka
    Sva ispitivanja koja se rade UVEK na uzorku od 1500 ispitanika NE DAJE stvarnu sliku retinga bilo koje stranke pa i SNS. Uzmimo za primer Beograd koji ima 2.ooo.ooo stanovnika i da je svih 1500 ispitsnika iz Beograda, po prostoj matematici to je svega o,o5 % a ako je za celu Srbiju taj broj ispitanika ispada jos manji procenat. Pa kako je moguce da SNS ima 42%? Kojom se to matematikom doslo do te cifre? Opet ISTA PESMA/ ISTE LAZI!!!! Recimo vec jednom DOSTA lazi i obmana!!!!
  • Posmatrač

    06.06.2013 06:17
    "Napredne" pobede
    Bolestan smo narod, nema nam leka. Dobro je da nestajemo.
  • miomir

    05.06.2013 10:20
    Mesne zajednice pojedinih delova grada su procvetale od kako im je promenjena vlast...to samo govori koliko su demokrate uzmale sebi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.