Educons organizovao humanitarnu akciju "Beskonačna srca"

Prva humanitarna akcija "Beskonačna srca" održana je 1. juna, na međunarodni praznik "Dan deteta", u aqua parku "Petroland" u Bačkom Petrovcu.
Prva humanitarna akcija "Beskonačna srca" održana je 1. juna, na međunarodni praznik "Dan deteta", u aqua parku "Petroland" u Bačkom Petrovcu.

Akcija je bila posvećena deci iz SOS dečijeg sela iz Sremske Kamenice. Reč je o projektu studenata Univeziteta Educons, koji su želeli da posvete svoje vreme deci i na ovaj dan pripreme i realizuju brojne radionice, preko kojih su želeli da se upaznaju i druže sa decom. Celokupna ideja je realizovana uz podršku brojnih privrednih organizacija koje su svojim proizvodima podržale ove mlade ljude i studente: Univerzitet Educons,  "Petroland", "Enterijer Janković", "Medela", "Rosa", "Nestea", "Nikos Kanbera Mastilović", "Afrodita plus", "Pekara Čortanovci" i mnogi drugi.  

Studenti Univerziteta Educons će i u budućnosti organizovati akciju "Beskonačna srca".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.