Vučević: Još 300 radnih mesta u BIG-u

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da će će do kraja godine u Tržnom centru izraelske Kompanije "Big -Si", koji je najveći Tržni centar u Vojvodini, posao dobiti još oko 300 nezaposlenih Novosađana.
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da će će do kraja godine u Tržnom centru izraelske Kompanije "Big -Si", koji je najveći Tržni centar u Vojvodini, posao dobiti još oko 300 nezaposlenih Novosađana.

Vučević je tokom posete tom tržnom centru rekao novinarima da je prošle nedelje otvoren drugi deo šoping centra Kompanije "Big-Si" i da je od nadležnih u toj kompaniji dobio informaciju da će treći, najveći, deo šoping centra, čija izgradnja se privodi kraju, u oktobru biti pušten u rad.

"Naša poseta šoping centru predstavlja svojevrsnu podršku koju gradska administracija pruža Kompaniji "Big-Si" koja je investirala u Novi Sad i nadam se da ćemo vrlo brzo imati još kompanija koje će investirati u naš grad", rekao je Vučević.

On je istakao da postoji interesovanje stranih kompanija za investiranje u Novom Sadu i to najviše u oblasti tržnih centara, gde je, kako je kazao, jedna francuska kompanija pokazala ozbiljan interes.

"Veliko interesovanje, bukvalno od Izraela do Portugala, vlada i za novosadsku deponiju, dok su investitori manje zainteresovani za proizvodne delatnosti", rekao je Vučević dodajući da se nada da će i u tom delu početi da dolaze investitori iz inostranstva.

  • Ana

    06.06.2013 12:37
    Svako smanjnje nezaposlenosti je od izuzetnog znacaja za Novi Sad i okolinu. Nadam se da ce biti jos mnogo ovakvih projekata!
  • Busy Bee

    06.06.2013 09:57
    Lepa vest za Novosađane, pokrenule su se stvari na bolje
  • lala

    06.06.2013 08:21
    300
    pozitivna vest, 300 novih radnih mesta, samo se plasim da ce u tom trznom centru biti vise trgovaca nego kupaca

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.