Danas prepodne Novi Sad bez pijaće vode

Zbog planiranih radova na trafo stanici na Sunčanom keju, danas od 7.30 do 10.30 časova, Fabrika vode će ostati bez struje.

Zbog planiranih radova na trafo stanici na Sunčanom keju, danas od 7.30 do 10.30 časova, Fabrika vode će ostati bez struje.

U Vodovodu kažu da će pritisak na bačkoj strani grada biti značajno snižen, pa se očekuje da tokom prepodneva bez vode ostanu svi objekti iznad prvog sprata.

Normalizacija pritiska očekuje se do 13 časova.

Cisterne sa vodom za piće biće postavljene u krugu bolnice.

  • Piplfoks

    06.06.2013 12:40
    @Maja/Mića
    A ja volim takve kao ti koji nemaju ništa pametno da kažu, pa glume da su duhoviti, potpisuju se pod više imena i tako to... A kad stvar zasere neko drugo komunalno preduzeće, a ne ono u kojem primaš platu, onda ćeš i ti da pizdiš isto ovako, a tvoj kolega iz tog drugog JKP-a će ovde da izvaljuje gluposti u fazonu 'a šta bi ti radio da živiš u Africi'...
  • maja

    06.06.2013 12:19
    Sto volim ove pametne sto sve znaju...pih,par minuta bez vode i odmah bi drzavu rusili. E bedo...
  • Jo

    06.06.2013 12:18
    @Piplfoks
    Tako je! Idi odmah tamo i preuzmi stvar u svoje ruke! Neće oni nas zajebavati više! Ti si rešenje naših problema!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.