Miodrag Kostić poklanja porodičnu kuću Dečijoj bolnici

Predsednik MK Grupe Miodrag Kostić sutra će svečano uručiti ključeve porodične kuće u Petrovaradinu predsedniku Vlade Vojvodine Bojanu Pajtiću, a u koju će ubuduće biti smeštena deca obolela od malignih bolesti.

Predsednik MK Grupe Miodrag Kostić sutra će svečano uručiti ključeve porodične kuće u Petrovaradinu predsedniku Vlade Vojvodine Bojanu Pajtiću, a u koju će ubuduće biti smeštena deca obolela od malignih bolesti.

Primopredaja je organizovana u objektu koji se poklanja, a koji se nalazi u Preradovićevoj ulici 138 u Petrovaradinu. Ključevi objekta Zadužbine porodice Kostić biće uručeni u 11h.

Prema predlogu ugovora, stambenu zgradu čija je površina 1.400 kvadratnih metara, pokrajinska vlada je trajno namenila Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, za smeštaj dece pri Službi za hematologiju i onkologiju i pružanje podrške njihovim porodicama, sa teritorije Vojvodine.

Cilj je da se oboleloj deci obezbedi visok kvalitet lečenja, rehabilitacije i socijalizacije u ambijentu porodične kuće, jer se iz postojeće prakse pokazalo da je model "roditeljske kuće" znatno prihvatljiviji za lečenje od standardnih bolničkih uslova.

Kostić je i ranije pomagao ugroženima, pa je tako MK Group skoro donirala 200.000 evra za izgradnju kuće za Zajednicu mladih SOS Dečijeg sela u Kraljevu.

  • ma rasplakće me

    09.06.2013 07:30
    kole
    Ma ljudi UPLAPŠIO se on i to je jedini način kako on funkcioniše ,pošto neće u SNS brze bolje da pokloni,ustupi kuću da ga ne uhapse ,a pojedine ovce to i progutale.Nije nego.
  • truba-dur

    08.06.2013 11:40
    ajte vi sto ste zinuli na tri evra seceranu,
    eto neka neko kao i nasa drzava kupi Smederevsku
    zelezaru pa neka je ucini profitabilnom i ja se
    necu buniti.
    Ako se neko seca tih dana sve te secerane su bile na izdisaju sa prljavim tehnologijama i u velikim dugovima.
    Malo samokritike nebi skodilo.Tri evra secerana
    i sve bi vi znali hahahahahahahaaaaa,uzmite
    tako pametni zelezaru i razradite je kao sto
    je ovaj tip razradio secerane.
  • necko

    07.06.2013 03:20
    kriticizam
    "Peca - Ne znam sta reći?
    Čovek se preko noći obogatio, od običnog radnika iz Vrbasa postao milioner,"

    a da je postao klosar opet ne bi valjalo.
    covek je sposoban, a ti ljubomoran, ajde ti postani od obicnog radnika milioner i skidam ti kapu na sposobnosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.