Pokret "Dinara-Drina-Dunav" organizuje zavičajni dan

Narodni pokret Dinara-Drina-Dunav organizovaće 16. juna narodni zbor "Zavičajni dan 2013", na stadionu u naselju Novi  Ledinci.
Narodni pokret Dinara-Drina-Dunav organizovaće 16. juna narodni zbor "Zavičajni dan 2013", na stadionu u naselju Novi  Ledinci.

Kako je danas saopštio ovaj Pokret, celodnevni narodni zbor održava se u cilju očuvanja i zaštite srpskog kulturnog identiteta, negovanja zavičajne tradicije i običaja, duhovne baštine i kulturnog nasleđa.

Bogatim programom je predviđeno celodnevno druženje uz zavičajno-sportske igre, narodni višeboj i kulturno-umetnički i zabavni program.

Narodni pokret Dinara-Drina-Dunav nedavno su osnovali odbornici Romske demokratske stranke u Skupštini grada. Za predsednika pokreta izabran je vršilac dužnosti JP "Urbanizam" Tomislav Bokan.

  • pawlle

    26.11.2013 19:03


    Homoekstremofili su ispuzali iz svojih malih, opskurnih, memljivih stančića, crkava i foruma, i zauzeli busije. Decenijama su morali da trpe likovne i vajarske obrazovne emisije u školskom programu, tupo gledajući u ekran, ne razumevajući nijednu reč, nervozno čekajući da ih kultura mimoiđe i dođe PRAZNOGLAVA ZABAVA
  • Vladan

    06.07.2013 20:58
    ovi su........
    ...zalutali, Slika stvarno govori više od hiljadu reči. Ovi su potpuno dezorijentisani u ravnici. Nedostaje im brdski vazduh.
  • knn

    27.06.2013 19:54
    za povrat na svoje
    vojvodina vojvodjanima,krajisnicima njihova hrvatska,da se zna ko odakle potice,ipak je pitomiji i drazi onaj kamen nego hiljadu hektara blatnjavih oranica

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.