Vrtić na Novom naselju dobio nov izgled

Vrtić "Vendi", najstarija predškolska ustanova na Novom naselju, dobio je ovih dana potpuno nov izgled.

Vrtić "Vendi", najstarija predškolska ustanova na Novom naselju, dobio je ovih dana potpuno nov izgled.

Spoljni zidovi su okrečeni, ofarbana je i ograda oko obdaništa, kao i nekoliko sprava za igranje.

Dvorište je očišćeno, a trava pokošena.

Zidovi ovog obdaništa koji je odmah do škole "Prva vojvođanska brigada" su bili puni grafita, uglavnom sa uvredljivim ili navijačkim porukama.

Sređivanje jednog od pet najvećih novosadskih vrtića u kom boravi 533 mališana platila je "ProCredit" banka u okviru akcije "Energija na delu", u kojoj nov izgled treba da dobije 12 obdaništa u 11 gradova Srbije. Sutra ujutro će i zaposleni iz banke biti angažovani na finalnom uređenju dvorišta.

Ova akcija je jedna od mnogobrojnih koju velike kompanije u Srbiji sprovode u poslednje vreme u sklopu društveno-odgovornog poslovanja.

  • mama

    14.11.2013 07:21
    deca sa smetnjama u razvoju
    Molim vas da malo više obratite pažnje na prepoznavanje i usmeravanje dece sa smetnjama u razvoju.
  • Pundravac

    07.06.2013 21:20
    Ovo ne treba da bude vest, već da se podrazumeva.
  • roditelj

    07.06.2013 21:02
    neka je i banka nesto dala a ne samo uzela
    prelepo, divno, nikad lepse....najlepse u svemu je sto mi moje dete svaki dan prica o majstorima koji su im farbali vrtic i divi mu se svaki put iznova...nadam se da ce i malo starija deca imati obzira pa ga nece isarati...svaka cast

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.