Otvoren 12. Festival optimizma "Baby Exit"

Na platou SPC "Vojvodina" danas je otvoren Festival optimizma "Baby Exit", koji 12. godinu za redom organizuje udruženje Interart povodom Svetskog dana porodice.
Na platou SPC "Vojvodina" danas je otvoren Festival optimizma "Baby Exit", koji 12. godinu za redom organizuje udruženje Interart povodom Svetskog dana porodice.

Na Festivalu optimizma nastupiće 1.500 plesača, glumaca i muzičara, a u okviru programa "Pametno odrastanje" posetioci će imati priliku i da se upoznaju sa programima osnovnih i srednjih škola, različitim sportovima, profesijama, da učestvuju u tematskim radionicama i drugim zabavnim sadržajima.

Festival je otvorio zamenik gradonačelnika Novog Sada Borko Ilić koji je tom prilikom istakao da je Novi Sad grad festivala, a Bejbi egzit je jedan od najlepših, jer okuplja naše najmlađe sugrađane.

"Uveren sam da će veliki broj Novosađana i ove godine posetiti Festival i učestvovati u programima koji podstiču kreativnost i razvoj dece. Ovo je dobar primer saradnje Grada sa nevladinim sektorom, i mi ćemo nastaviti da podržavamo ovakve projekte", izjavio je Ilić.

  • -

    09.06.2013 14:56
    -
    zasto nisu na trgu?
    boljeg mesta u gradu-nemate. valjda ste toliko u gradu pa da znate

    upravo prosao pored spensa...strasno.
    ona betoncina je bas za decu.
  • Mara

    09.06.2013 09:40
    @Lala
    Godinama moja deca učestvuju na Beby exitu i mogu reći da je puno bolje na SPENS-u nego na tvržavi prvo binu nisi mogao naći ,pa kad je nađeš strmo pazi da ti ili dete ne padnete ,a o tome da sve kasni po pola sata da i ne govorim. Što se vojske tiče bilo je i na tvrđavi i vojska i policija sve ove godine(čak su se moja deca -mala slikala sa njima o plašenju ni govora)
    Strašno me nerviraju ljudi koji samo sede i samo kritikujui sve im nije dobro.
  • Lala

    08.06.2013 21:15
    ovo su ..
    slike od prosle godine sa tvrdjave, na spensu je opste mrtvilo, dovukli vojsku da ocaraju(plase) malu decu..katastrofa od organizacije i mesta odrzavanja priredbe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.