Obezbeđenje hotela "Park" napalo novinare na zadatku

Novinare Kurira i Blica juče je napalo obezbeđenje hotela "Park" dok su bili na radnom zadatku i izveštavali o smrti vlasnika hotela Ratka Butorovića.

 

Novinare Kurira i Blica juče je napalo obezbeđenje hotela "Park" dok su bili na radnom zadatku i izveštavali o smrti vlasnika hotela Ratka Butorovića.

Novinara Kurira Tomu Rakočevića je radnik obezbeđenja ošamaro kad je pokušao da zaštiti kolegu iz Blica, na koga je prethodno verbalno nasrnuo isti čovek.

Sve ovo dešavalo se pred očima policajca, koji je samo okrenuo glavu kad je video šta se dešava.

Ovim povodom je redakcija Kurira danas zatražila od Ministarstva unutrašnjih poslova da ispita kako je moguće da njihovi pripadnici ne obavljaju svoju zakonsku dužnost - štite građane Srbije.

  • Pf

    10.06.2013 16:49
    jaki novinari
    Pravi manijaci su oni koji slikaju leševe, kao i oni koji čitaju novine koje objavljuju slike leševa.
    Kakvi crni NOVINARI? To su lešinarčine.
  • istina je negde daleko...

    10.06.2013 12:24
    jako daleko...
    niti je bilo samara, niti je obezbedjenje bilo u blizini, niti je policija bila prisutna... samo, prosto nije dovoljno sto je covek umro...
  • Steva

    09.06.2013 13:41
    Kada čitam naslov i sadržaj,javljaju mi se reči iz pesme ...ima neka tajna veza ....,a ja, sve ne želim da poverujem!A onda me situacija demantuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.