DS trijumfovala u Banatiću, SNS ubedljiva u Kamenici

Na nedeljnim izborima u Mesnoj zajednici "Omladinski pokret" na Banatiću, lista Demokratske stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine ostvarila je ubedljivu pobedu.

Na nedeljnim izborima u Mesnoj zajednici "Omladinski pokret" na Banatiću, lista Demokratske stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine ostvarila je ubedljivu pobedu i osvojila apsolutnu većinu u Savetu.

Ova lista je osvojila šest od ukupno devet mesta, dok su preostala pripala Srpskoj naprednoj stranci.

Na izbore je izašlo skoro 20% biračkog tela, što je visoka izlaznost za izbore ovog tipa.

- Ovo je potvrda odličnog rada prethodnog saziva Saveta, koji je uz svu negativnu kampanju koja je usmerena ka Demokratskoj stranci, pokazao da je dominatniji u odnosu na sadašnju vladajuću koaliciju u gradu - saopštila je DS.

Kako za 021 kaže potpredsednik Gradskog odbora SNS Damir Zobenica, istovremeno je u Sremskoj Kamenici SNS osvojila 44 odsto glasova, dok je demokratama pripalo svega pet odsto.

"Srpska napredna stranka je osvojila sva mesta za članove saveta i nadzornog odbora", rekao je Zobenica.

  • milosava

    13.06.2013 06:07
    kamenica
    A sta je sa Sremskom Kamenicom?Mislim da je SNS ubedljivo pobedila. SNS konkurencije bez =)
  • reply

    13.06.2013 06:06
    @Jole

    "kome se ne dopada- porucuje Banatic- srećan put u Kamenicu"




    zar vi ligasi se ne protivite ratnoj i huskackoj politici??sta sada ovo znaci??vi da se pitate proterivali biste svoje neistomisljenike i pripadnike drugih nacija i vera ali na srecu ne pitate se vise nista!!
  • Mauzer

    12.06.2013 16:56
    pobedaaaaa
    Uuuuu ala smo se unervozili, banatić nikada nije bio vaš (radikalski) niti će biti, i da zamalo da ne zaboravim...

    Pozdravite vašu mamu :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.