Tjuning stajling šou na Novosadskom sajmu

Svi ljubitelji brzine i adrenalina ovog vikenda moći će da na Novosadskom sajmu posete Tjuning stajling šou.
Svi ljubitelji brzine i adrenalina ovog vikenda moći će da na Novosadskom sajmu posete Tjuning stajling šou.

Beogradski Auto Tuning Klub organizovaće 15. i 16. juna trke "1 na 1 - 201m", svojevrsno takmičenje u ubrzanju automobila na stazi dužine 201 metar. Angažovan je profesionalni sudijski tim iz regiona sa opremom za merenje ubrzanja koji će takmičarima omogućiti najpreciznije rezultate.

Pored trka ubrzanja, posetioci će prisustvovati i takmičenjima u Stajlingu i to u disciplinama najatraktivniji automobil i najsnažnijem auto ozvučenju (DB AUDIO Drag). Očekuje se više od 100 učesnika iz regiona, među kojima se nalaze i poznatija imena u svetu "drag trka". Biće organizovano i "burn out" takmičenje u spaljivanju guma.

Događaj oba dana počinje u 10 sati, a predviđeno je da traje do 18 časova. Proglašenje rezultata i svečana dodela trofeja biće obavljena po završetku trka. Kao specijalan program, nekoliko najboljih srpskih driftera, izvodiće pokazni drift i dozvoliće svim posetiocima da osete adrenalinski šok na suvozačevom sedištu.

  • 12.06.2013 13:22
    Molim vas da obavestite gradsku ekološku inspekciju kao i nadležne republičke, jer "burn out" takmičenje u spaljivanju guma predstavlja namerno zagađivanje vazduha veoma otrovnim supstancama.
  • David Purley

    12.06.2013 12:18
    Ovima bi trebalo preventivno konfiskovati automobile i oduzeti vozačke dozvole. To su vam buduće ubice iz saobraćajne crne hronike.
    Nikakve to veze nema sa auto sportom, već bogata seljana, mahom deca gastosa, krimosa i partijskih vojnika, koja kindjure kola da bi njima jurcali po gradu i impresionirali sponzoruše. Zabraniti ovakve manifestacije jer ne doprinose tehničkoj kulturi i bezbednosti saobraćaja.


  • G

    12.06.2013 08:41
    Dozvolite, ali jedan ljubitelj "brzine i adrenalina" je prošlog vikenda odveo jednu nedužnu mladu osobu u smrt.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.