VIDEO: Šta je tačno rekao direktor Radosnog detinjstva

Nakon što je PU "Radosno detinjstvo" objavila da je pogrešno preneta informacija o tome da menadžment ima nameru da Gradu predloži model podele dece u vrtićima po polu, objavljujemo prilog lokalne Novosadske televizije koja redovno prati rad i aktivnosti gradskih funkcionera i javnih preduzeća.

Nakon što je PU "Radosno detinjstvo" objavila da je pogrešno preneta informacija o tome da menadžment ima nameru da Gradu predloži model podele dece u vrtićima po polu, objavljujemo prilog lokalne Novosadske televizije koja redovno prati rad i aktivnosti gradskih funkcionera i javnih preduzeća.

U prilogu direktor Marko Grgurović objašnjava novinarki, na osnovu onog što su videli i čuli na putu u Rusiji, svoje dalje planove.

Njegova izjava se nedvosmisleno odnosila na prethodno objašnjenje metoda profesora Bazarnog, predstavljene na promociji, koje je pre Grgurovića podrobno pojasnila Radojka Tmušić Stepanov iz udruženja "Spasimo decu - spasićemo Srbiju".

Podsetimo da je Radio 021 pokušavao da dobije pojašnjenje od direktora "Radosnog detinjstva" pre objavljivanja teksta, ali Grgurović se, kao uostalom nijednom od stupanja na funkciju, nije odazvao na naše pozive.

Zamenik gradonačelnika Borko Ilić obećao je da će, kako ne bi bilo zabune, našoj redakciji dostaviti kompletan snimak sa izjavom direktora predškolske ustanove, ali 021 do sada nije dobio taj snimak ni od Ilića ni od Radosnog detinjstva.

  • tv frik

    12.06.2013 19:36
    smisljeno unapred
    Ako je neko od vas gledao pravili su proslavu na ruskom kada su obelezavali Svetog Savu pa su vec onda i deca i vaspitacice pevale po ruski. Bilo na TV - u, politicki vrh Novog Sada i okoline se smarao u prvim redovima, mozda jos postoji snimak. Nije Marko kriv, on nije obavesten, ovi oko njega su zlo i naopako!!!
  • vaspitacica

    12.06.2013 19:27
    laza i paralaza
    Naravno da u svakom zitu ima kukolja, ali da u ovu pricu upletete vaspitace - nece moci. Vaspitaci nikada nisu bili u gorem polozaju, ali da nose dragoceni keks kuci dotle nismo dosli - jos. Uprava nas maltretira, svakodnevno se preti premestajima u visem interesu, zabranama, inspekcijama, dnevnicima, direktorima, zamenicima, roditeljima...
    E sada, kada vasoj deci nestanu gace, carape i duksevi to sigurno nose zle vaspitacice pa rastegle i nose po kuci vama u inat!!!
  • ZoranNS

    12.06.2013 18:54
    Da laž boli mnogi ne bi lagali
    Da laž boli mnogi ne bi lagali, ovako, posle laži oni sa obrazom pocrvene, a onima bez, laž dođe kao dobar dan, u stvari od laži žive.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.