Univerexport porodiljama poklanja pelene i vlažne maramice

Trgovinski lanac Univerexport pokrenuo je donatorski projekat tokom kojeg će do 31. avgusta biti podeljeno poklon paketa u vrednosti od 1.000.000 dinara.
Trgovinski lanac Univerexport pokrenuo je donatorski projekat tokom kojeg će do 31. avgusta biti podeljeno poklon paketa u vrednosti od 1.000.000 dinara.

Sve porodilje iz Betanije će dobiti poklon paket pelena i vlažnih maramica.

Tim povodom, predsednica grupe Univerexport, Vesna Vučurević, uručila je ček upravniku Klinike Draganu Stajiću. Na taj način, simbolično je obeležen donatorski projekat tokom kojeg je do sada podeljeno preko 400 poklon paketa, a planirano je da se podeli preko 2.000 poklon paketa.

Vesna Vučurević je rekla da je želja Univerexporta bila da "podseti da su deca najvažnija na Svetu i da ovim poklonom nagradi sve mame koje su se odlučile da rađaju".

  • bankar

    14.06.2013 20:35
    lepo, lepo?
    U velikim gradovima gde zive najbogatiji deo populacije Srbije poklona u svim sferama. Lepo za porodilje? Dali je lepo kad porodilja u Somboru rodi i iz bolnica iznosi svoju bebu umotanu u sopstveni kombinet.
  • Pokojni Toza

    14.06.2013 11:08
    Svaka čast!
    Kako neko može da napiše da nije veliko?!?! 1 milion na ovu krizu?? I to poklanjaju tamo gde je najpotrebnije! Deci! Ja kažem svaka čast gosp.Vučurević! Od sada samo Univerexport!
    PS samo me interesuje koliko bi nam dragih suseda išlo u Uviver pored Idea supermarketa?! Kupujmo domaće!
  • 14.06.2013 06:00
    koliko je meni poznato
    univerexport je jedina nasa,Vojvodjanska,vele i maloprodaja !
    bravo !!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.