Za parking duguje 2.000 evra

Od početka godine podneto je 160 tužbi protiv Novosađana koji nisu platili doplatne karte za parking, a priprema se još 40 tužbi.
Od početka godine podneto je 160 tužbi protiv Novosađana koji nisu platili doplatne karte za parking, a priprema se još 40 tužbi. Polovina tuženih su građani, a polovina firme.

Kako kažu u "Parking servisu", u pitanju su pojedinci koji godinama izbegavaju plaćanje parkiranja i doplatnih karti.

Ignoriše 200 parking kazni

Najveći dug prema ovom javnom preduzeću ima vlasnik automobila marke "honda" pljevaljskih registarskih oznaka. On će za parking i sudske troškove platiti oko 200 hiljada dinara. Među dužnicima ima građana koji su sakupili preko 100 doplatnih karti.

Portparol "Parking servisa", Radovan Jeknić, rekao je za Građanski da nije tačno da građani nisu u obavezi da plaćaju kazne koje im "Parking servis" ispiše. Kako kaže, da je to tačno, ne bi morale da se plaćaju ni komunalije, a ne bi bilo dobro da ljudi zbog takvih dezinformacija dolaze na sud.

  • Stari grad replay

    02.12.2018 00:05
    Brisac
    Sto bih voleo da te uhvati neko kad mu iskrivis brisac jaooo...
  • robin hud

    10.05.2010 06:42
    alo
    jeknicu ajde iscrtaj i obelezi citav grad pa da znamo da je tvoj, docice kriza gora nece biti ni za benzin da vidim sta ces onda da rentiras. razmisli malo pretera ga sa poskupljenjima. gde su garaze i ko koga laze.
  • Betanija

    08.05.2010 15:14
    Novosađani, ne plaćajte doplatne karte sve dok vaš dug ne dođe do cifre za koju se parking servisu isplati teranje na sudu, a to nije ni jedna, ni dve, ni tri doplatne karte od po 1.000 dinara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti