Večeras počinje festival vina u Novom Sadu

Jubilarni deseti festival vina "Interfest" počinje večeras u 18 sati i trajaće do subote na Trgu slobode.

Jubilarni deseti festival vina "Interfest" počinje večeras u 18 sati i trajaće do subote na Trgu slobode.

Ljubitelji vina imaće priliku da, za tri festivalska dana, otkriju omiljena vina iz ponude od preko 80 vinarija Srbije, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske i Slovenije, kao i zemalja poput Mađarske, Italije, Španije i Portugala.

- Na festivalu će biti predstavljen i značajan broj rakija jer smo ove godine uspostavili saradnju i sa proizvođačima jakih pića. Posetioci će moći uz dobra vina da probaju i mediteranske specijalitete - kaže Nataša Budisavljević, iz organizacije festivala.

Prve večeri će na festivalskoj bini svirati grupa Apsolutno romantično, a druge i treće večeri tamburaši. Prateći program festivala, u skladu sa edukacijom i promocijom vinske kuture, najavljen je u Dunavskoj ulici u petak od 15 do 18h.

Vaučer za degustaciju je 50 dinara, dok je vinska čaša 200 dinara.

  • dr.proka

    22.06.2013 18:31
    i tako
    Na koji god clanak da udjem i da procitam komentare ovi "GRADJANI" mi pokvare dan :)....a evo ja sam seljak i pozivam ih javno da odrzimo neku vrstu kviza o poznavanju opste kulture,pogotovo poznavanje vina, a njima je isto da li piju "Vin de Constance" ili "Chateau Mont-Redon" iz 2005 ili Banatski Rizling kucne izrade iz 2027 :)
  • -

    20.06.2013 20:47
    -
    @ja
    nemoj konobaru da odgrizes prst zbog toga
  • Jessica

    20.06.2013 11:32
    za Caju
    Probaj rizling podruma Živanović i Bajlo iz Sremskih Karlovaca. I više je nego pristojno :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.