Nova taksa na grobna mesta

Javno preduzeće za pružanje pogrebnih usluga "Lisje" uvelo je namet od 5.000 dinara koji će morati da plate svi koji obnavljaju ugovor o zakupu grobne parcele.
Javno preduzeće za pružanje pogrebnih usluga "Lisje" uvelo je namet od 5.000 dinara koji će morati da plate svi koji obnavljaju ugovor o zakupu grobne parcele.

Toliko "Lisje" ceni "ruke", budući da taksa podrazumeva samo obradu podataka, jer sve papire pripremaju i donose zakupci.

Jedna od prvih odluka novog Upravnog odbora "Lisja", u oktobru prošle godine, bila je uvođenje takse čije je plaćanje jedini način da građani zadrže grobnicu u kojoj im počivaju preci.

Budući da zakupci sami prikupljaju dokumenta, u "Lisju" objašnjavaju da 5.000 dinara košta rad komisije zadužene za proveru datih podataka.

  • anonimus

    23.06.2013 16:20
    prekardasilo!!!!!!!!!!!!!!!
    Opozicijo,gde si da snazno i dosledno zines protiv ovakvih stvari,nakupilo ih se previse?!
    Cime se vi uopste bavite?
    Ili da naucimo nesto od Brazilaca?
  • Mjaujork

    20.06.2013 10:53
    Cuti i trpi
    Neka neka, samo udrite po nama, grobari. Kad mogu svi, mozete i vi. A mi cemo i dalje da trpimo i cutimo. Tako nam i treba.
  • Bojan

    19.06.2013 18:31
    ....
    ŽGADIO nije vam dosta sto placamo 20 godina unapred !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.