Gradski prevoz poskupljuje 10 odsto?

Gradski prevoz će od narednog meseca najverovatnije biti skuplji za 10 posto.

Gradski prevoz će od narednog meseca najverovatnije biti skuplji za 10 posto, što znači da će karta u autobusu biti 55 umesto dosadašnjih 50 dinara.

Naime, direktor GSP Milan Balać ostavio je sinoć na fejsbuk zidu svog stranačkog šefa iz DSS-a Borka Ilića poruku u kojoj se pohvalio kako mu je "prošlo poskupljenje".

Ilić je tu poruku kasnije obrisao sa svog profila iako su ostali neki od komentara. Zvanične potvrde ove informacije iz Grada još nema.

GSP je pre dvadesetak dana tražio od gradske vlade da odobri poskupljenje karata od 20 odsto, a Balać je tada objasnio da je trenutna cena više socijalna nego ekonomska kategorija i da ne pokriva troškove poslovanja.
  • Simeon

    24.06.2013 12:37
    @Anonimni
    Aj ne pricaj kojesta. Moja firma je svake godine izdvajala za stanove, a liste nisu bile po,partiji nego po bodovima. Jeste, desavala su se i nepravilnosti.
    Kakav MMF, kakvi bakraci. Prodavali smo nas proizvod i u Jugoslaviji i u inostranstvu. Imali smo akumulucaiju i nijedan kredit.
    A onda su dosli ''strucnjaci'', sve rasturili, kupili dzabe firmu i sada je tamo gde sam radio hotel.
    U kome rade jadnici koji NIKADA nece dobiti stan.

    Inace, kada dvadeset njih uplacuje i po redosledu svako od njih dobija auto, to je lizing zar ne?
    A kada njih 1500 uplacije i po redosledu svako od njih dobije stan to je prevara?

    Kako god okrenes, zao mi te je. Nemas pojma ni o cemu, napunili ti glavu budalastinama, pa si sad srecan sto te tajkuni eksploatisu. Pa, nek ti bude.
  • Abbadon

    24.06.2013 11:51
    hehehe
    na ovo mogu da kazem samo: DSS :-D
  • 24.06.2013 00:19
    @Simeon - @Ban - Za Dz
    Koliko pogrdnih reci u malom komentaru.Nisu firme placale stanove nego drzava,od mmf kredita koje sad svi placamo...zato su ih i "davale" a niko nista placao nije...davale svojim radnicima po nekakvom redu...kom redu? partijskoj pripadnosti?
    Lizing je nesto skroz drugo,mozda si mislio na kredit kada moras da zaradis to sto si kupio za razliku od tadasnjih kredita koje niko vracao nije....tacno je i zalosno da ih ima danas sa 12000 penzijom al ih ima i sa 100000,njih si preskocio

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.