Novi Sad danas bez vode

Zbog radova na izgradnji Žeželjevog mosta, Novi Sad i većina prigradskih naselja danas su bez vode.

Zbog radova na izgradnji Žeželjevog mosta, Novi Sad i većina prigradskih naselja danas su bez vode.

Vodovod je saopštio da će slavine ostati suve jer je zbog radova neophodno izmeštanje glavnog dovodnika sirove vode.

Na teritoriji Novog Sada vodu imaju stanari prizemlja i stanova na prvim spratovima zgrada, dok viši spratovi uglavnom nemaju vodu. Bez vode su i Bukovac, Kać, Budisava, Kovilj, Čenej, donji deo Petrovaradina i gornji deo Sremske Kamenice (od centra pa naviše).

"Vodovod" je cisterne sa pijaćom vodom postavio kod Pokrajinske bolnice, Specijalne bolnice za hemodijalizu, kod starog Urgentnog centra, kod Dečije bolnice, Betanije, u zatvoru na Klisi, u Sremskoj Kamenici kod Mesne zajednice, u centru Bukovca i u Bloku 8 u Petrovaradinu.

Radovi će trajati do 22 sata, a normalizacija vodosnabdevanja očekuje se u toku noći.

  • NS

    27.06.2013 11:21
    A topla voda?
    Mene samo zanima, kako to da danas limani ceo dan neće imati tople vode zbog radova na rekonstrukciji vrelovodne mreže i na te vesti nisu dozvoljeni komentari??? Zašto? Zato što nije u pitanju "Vodovod" nego "Toplana"?
  • Принципов потомак

    26.06.2013 22:34
    Кењкави сте и размажени
    Сви сте се на двору родили,па вам тешко пада пола дана без текуће воде..Јака ствар!
  • jamajka

    26.06.2013 20:31
    želim da zahvalim...
    ...stručnjacima iz "Vodovoda" što nas ovako lepo treniraju i uče da smo razmaženi i nezahvalni, jer kukamo što vode nema samo 15 i više sati. Pa znate šta, mi tu vodu plaćamo i to baš dosta, pa onda očekujemo i da je ima. Kada nam budete vodu poklanjali, onda može da je nema. I ne želim da slušam priče kako je kod nas sve jeftino - bili u Evropi i videli šta koliko košta. U Srbiji gradjane striže ko kako stigne. Da umete, već bi rešili ovakve situacije. Budući da će se most graditi i narednih meseci, pretpostavljam da ćemo još imati dosta veselih dana bez vode.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.