Oboren tender za vrtić u Radničkoj

Predškolska ustanova "Radosno detinjstvo" poništila je tender za drugu fazu radova na vrtiću zbog primedbi jednog od učesnika.
Predškolska ustanova "Radosno detinjstvo" poništila je tender za drugu fazu radova na vrtiću zbog primedbi jednog od učesnika.

Direktor ove ustanove Marko Grgurović kaže da osporavanje žalbe učesnika tendera često traje duže nego da se javna nabavka poništi i raspiše ponovo.

"Bilo je najbezbolnije da poništimo tender i raspisaćemo novi u najkraćem roku. Druga opcija je bila da se razmatra prigovor i da ga eventualno osporimo, ali ta procedura bi trajala duže od dva meseca što bi značajano odužilo gradnju vrtića i verovatnijo ne bi bio završena do kraja godine", kaže Grgurović i dodaje da je vrtić trebalo da bude gotov u oktobru.

Za završetak radova na vrtiću u Radničkoj iz budžeta grada izdvojeno je oko 110 miliona dinara. PU "Radosno detinjstvo" do kraja godine planira da nadogradi i vrtić u Petrovaradinu, kao i da izgradi novi objekat u Veterniku.

Grgurović kaže da trenutno predškolska ustanova može da primi oko 14.600 dece, a da su realne potrebe grada oko 16.800 mesta.

  • Mijo uskok

    25.06.2013 19:33
    da vam se to ne bi događalo
    gospodo angažirajte pravnika Leskura iz vodovoda sve će da upali bre, nema koj da gi obori tender.
  • 25.06.2013 19:15
    DSS verdi i oblaci radosnim deninjstvom..
    ako ostane ista posle njih bice cudo
  • nss

    25.06.2013 16:26
    cabar
    sad kad blokiraju racun predskolskoj ustanovi koja godinama trosi nenamenski a niko za to ne odgovara,nece raditi ni jedan vrtic jer je prosto narodu dosta da se po firmi setaju lezilebovici koji kostaju a za decu i nastavno osoblje nema para...pa dragi moji u vlasti,svojim necinjenjem cete uciniti da ce vrata biti zakljucana pa objasnjavajte roditeljima koga i zasto stitite

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.