Raskrsnica braće Ribnikara i Miše Dimitrijevića dobija semafor

Polovinom jula biće pušten u probni rad nov semafor u Ulici braće Ribnikar koji Zavod za izgradnju grada postavlja na raskrsnici sa Ulicom Miše Dimitrijevića.

Polovinom jula biće pušten u probni rad nov semafor u Ulici braće Ribnikar koji Zavod za izgradnju grada postavlja na raskrsnici sa Ulicom Miše Dimitrijevića.

Nakon dobijanja upotrebne dozvole, semafor će biti pušten u redovan rad.

U okviru radova na izgradnji semafora koji su počeli juče, raskopavanje u Ulici braće Ribnikar biće svedeno na minimum, s obzirom na to da su, prilikom izgradnje saobraćajnih površina u ovoj ulici, već postavljene kablovske cevi ispod kolovoza.

Izgradnjom semafora na pomenutoj raskrsnici omogućiće se efikasnije odvijanje saobraćaja i doprineće se povećanju bezbednosti pešaka na ovoj veoma frekventnoj deonici, saopšteno je iz ZIG-a.

  • -

    26.06.2013 13:20
    -
    @ Anonimus
    pa koji su to onda strani drzavljani koji prave s.anja u saobracaju?
    u bih postuju pravila a ovde ne
  • @ Anonimus

    26.06.2013 11:47
    "Zato se ne isplati gradskim ocima da grade kružne tokove,koji su najbolje rešenje.A i kad nam dođe rodbina iz BiH,MNE oni nesvesno izazivaju saobraćajke u istim."

    Da si ti meni ziv i zdrav, ali dok Novi sad nije imao ni jedan jedini kruzni tok pola Bosne i Hercegovine ih je imala u izobilju. Od kako Bosnom upravljaju stranci jos od 1995. godine razvili su im infrastrukturu kakvu mi ovde u Novom Sadu samo mozemo da sanjamo. Jos pre nekoliko godina kada smo poslom isao za BiH video sam gomilu kruznih tokova cak i po raznim vukohebinama tako da su se Bosanci naucili da voze kroz iste jos pre nas. Iako je od tada kada sam bio u BiH proslo dosta godina mi tek sada u Novom Sadu imamo kruznih tokova koliko prstiju jedne ruke. Da ne pominjem da u Madjarkoj ne postoji selendra bez najmanje nekoliko kruznih tokova. Mi se kao Novosadjani nesto busamo u grudi o nekakvoj tamo kulturi a Bosanci nas odavno prestigli. Ta rodbina iz Bosne koja dodje ovamo u posetu svojim zemljacima je veca kultura i od autohtonih Novosadjana. Dok sam se vozio bosanskim drumovima nisam primetio ni jednu jedinu divlju deponiju a u Novom Sadu ih ima gomila. U Trebinju izbrojah tacno 4 grafita u celom gradu a u Novom Sadu zid svake kuce ih toliko ima u proseku. Na kraju ispada da su u Bosni i Hecegovini ostali normalni, pitomi i kulturni ljudi a da su datle ovamo pobegli oni divlji koji ovde izigravaju neku vlast.
  • Avesom

    26.06.2013 08:55
    Ko vozi tom trasom, pozdravice novi semafor. Iz M. Dimitrijevica izaci u Brace Ribnikar, prema kasarni je kamikaza zadatak.
    E sad da li moze bas na svekoj raskrsnici da se napravi kruzni tok nemam pojma...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.