Omladinska radna akcija u subotu u Futogu

U subotu će biti održana Futoška omladinska radna akcija (FORA), koja za cilj ima oživljavanje duha kada su mladi kroz dobrovoljni rad doprinosili zajednici.

U subotu će biti održana Futoška omladinska radna akcija (FORA), koja za cilj ima oživljavanje duha kada su mladi kroz dobrovoljni rad doprinosili zajednici.

Omladinci će saditi kupus, ujedno promovišući ovaj brend sa oznakon geografskog porekla, a kompletan prinos kupusa zasađenog u subotu, u oktobru, kada rodi, biti na ravne časti podeljen i doniran Domu za nezbrinutu decu u Veterniku, Dečjem selu, Gerontološkom centru u Novom Sadu, Kliničkom centru Vojvodine i Svratištu za decu ulice.

Omladinci (18-25 godina) koji se prijave za sađenje kupusa u Futogu biće nagrađeni jednodnevnom kartom za Egzit festival. Potrebno je da popune mini-kviz na FORA fejsbuk stranici i prvih 100 najbržih očekuje prilika za učešće na radnoj akciji.

Jelena Galetin je ispred Egzita istakla da je festival odlučio da podrži ovu akciju jer su uverenja da je od velike važnosti da se zaštiti domaće, lokalno nasleđe, podrži inicijativa mladih da učestvuju u akciji koja neguje zdravu ishranu i zdrav život.  

"Nadamo se da će održavanje FORA-e postati tradicija koja će spojiti različite mlade ljude i ujediniti ih u zajedničkom cilju. Verujemo da će se učesnici lepo zabaviti uz dobru muziku nakon zanimljivog rada u polju", kaže ona.

  • -

    27.06.2013 12:45
    -
    hoce li i bokan prisustvovati.

    samo pitam, posle incidenta sa bombom
  • Futozan

    27.06.2013 12:38
    Osobe poput Justine su mi odvratne. Dodju ovde i provociraju na nacionalnoj osnovi. Moraju da upropaste svaku pozitivnu vest.
  • 27.06.2013 10:18
    samo im treba objasniti da kad zakopavaju bandere treba da vire iz zamlje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.