FOTO: Pauk oštetio kuću i vozilo koje je kupio

U Ulici Matice srpske danas je došlo do manjeg "sudara" u kom su učestvovali malo dostavno vozilo koje je pokupio pauk i fasada u pomenutoj ulici.

U Ulici Matice srpske danas je došlo do manjeg "sudara" u kom su učestvovali malo dostavno vozilo koje je pokupio pauk i fasada u pomenutoj ulici.

Do nepredviđene situacije je došlo kada je pauk pokušao da pokupi nepropisno parkirano vozilo, koje se po svemu sudeći zarotiralo u vazduhu i udarilo u kuću, pa je morala da interveniše i policija.

Očigledno je VW transporter bio prevelik zalogaj za pauka.

  • sasa

    23.02.2014 08:36
    Dimenzije
    Koliko su ovi radnici pauk ervisa obrazovani vidi se po tome što su hteli da pokupe veće vozilo od njihovog. Gde bi ovaj kamiončić stao na njihovu platformu pitanje je da.Možda drugi put pokušaju podići i neki šleper. Trebalo bi uvesti obavezni pregled psihotest za radnike koji rade na pauku.Ovo je sramora za parking servis.
  • Invalid

    28.08.2013 11:34
    Naplata poziva
    Pozvao sam Pauk Servis sa mobilnog telefona i niko mi se ne javlja kad sam stistuo taster 1 za prijavljivanje nepropisno parkiranog vozila. Naravno skinuli su mi sa racuna 50 dinara!
  • 02.07.2013 06:53
    Aktivan vozač
    Znam da nepropisno parkirana vozila uklanjaju po nalogu saobraćajne policije, saobraćajne i komunalne inspekcije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.