Zagrebačke mažoretkinje danas na Štrandu

Na centralnom platou platou Štranda danas u 17 sati nastupiće mažoretkinje iz Zagreba, koje nose titulu najboljeg karnevalskog sastava u Evropi.
Na centralnom platou platou Štranda danas u 17 sati nastupiće mažoretkinje iz Zagreba, koje nose titulu najboljeg karnevalskog sastava u Evropi.

Naime, one su 11 puta bile prvakinje Starog kontinenta, a čak 17 puta proglašene za najbolje u Hrvatskoj.

Do sada su u predstavi zagrebačkih mažoretkinja imali priliku da uživaju gledaoci iz 22 zemlje sveta, a danas popodne šansu će imati i Novosađani.

  • 02.07.2013 16:00
    Ovde je uživancija.
    Ostaće ovde u Srbiji kao i sve predhodne grupe.
  • 01.07.2013 15:29
    @Banacanin, A Ne Vojvodjanin
    ajd izvadi prst iz uva i vrati se na tv dugu !
    one su lek za oci u odnosu na tvoje iz zavicaja !
  • Carls Tejlor

    01.07.2013 14:59
    Po komentarima se vidi koliko su ljudi u Srbiji iskompleksirani.Upravo krecem na Strand da pozelim dobrodoslicu mazoretkinjama u inat moralistima i isfrustriranim kompleksasima. Zivela Hrvatska.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.