Javno dojenje za vikend u Novom Sadu, Beogradu i Hrvatskoj

Mame iz Novog Sada, Beograda, Zagreba i Karlovca ovoga vikenda izaći će na ulice sa bebama i još jednom podsetiti na akciju "Podržimo dojenje na javnom mestu".
Mame iz Novog Sada, Beograda, Zagreba i Karlovca ovoga vikenda izaći će na ulice sa bebama i još jednom podsetiti na akciju "Podržimo dojenje na javnom mestu".

Mame iz Srbije i Hrvatske rešene su da dokažu da dojenje u javnosti nije ni sramotno, ni sablažnjivo, da nema nikakvu polnu, ni seksualnu konotaciju, da je to jednostavno – hranjenje deteta u onome trenutku i na onom mestu koje bebi prija.

Javno dojenje u Novom Sadu, Zagrebu i Karlovcu održaće se u subotu 6. jula, dok će se mame iz Beograda okupiti dan kasnije.

Organizatorke akcije i članice grupe "Moja podrška dojenju" pozvale su i mame koje nisu iz ovih gradova da im se pridruže.

"Čak i ako ste same u svom gradu, možete učestvovati u akciji. Dovoljna je samo jedna mama sa detetom", poručuju dojilje.

  • Сисоје Свеушеснаест

    05.07.2013 06:22
    @mati - bravo za akciju
    Мајка, не ради се овде о дојењу већ о пропагандној кампањи. Немам ништа против дојења било где - улица, аутобус, супермаркет, стадион, на пешачком прелазу - међутим овде се ради о парадирању, политичкој акцији. Раздвојете зрно од кукоља.
  • Живело Дојење

    05.07.2013 06:15
    Смрт Донацијама
    "Заштитницима дојења" је потребно да нас прикажу као примитивце који имају нешто против дојења па да нас онда уз помоћ међународних донација лече од примитивизма, ето о томе се ради.
  • 03.07.2013 17:51
    Mislim da iza svega stoje tradicionalne crkve i ze
    hahahhaha...smesno :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.