Novosadska devojčica osvaja pehare na međunarodnim turnirima u jahanju

Mila Dragić (14), takmičarka novosadskog konjičkog kluba "Impuls", poslednjih mesec dana imala je odlične nastupe na međunarodnim turnirima u preponskom jahanju.
Mila Dragić (14), takmičarka novosadskog konjičkog kluba "Impuls", poslednjih mesec dana imala je odlične nastupe na međunarodnim turnirima u preponskom jahanju.

Učenica Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" u Sremskoj Kamenici na tri internacionalne smotre osvojila je čak devet vrhunskih odličja, što je sjajan zalet za Evropsko prvenstvo koje će biti održano od 16. do 21. jula u Španiji.

Najpre je u Sloveniji u Lipicama, na turniru međunarodne konjičke federacije, u jakoj konkurenciji od 200 učesnika iz 15 zemalja, osvojila tri šampionska pehara u kategoriji dece. Zatim je na, takođe jakom, turniru u Zagrebu uspela da osvoji zlatan pehar i da se dva puta okiti srebrnim odličjima, kao i da minulog vikenda u Austriji, u Lincu, ponovi uspeh. Osvojila je zlatni i dva srebrna pehara i potvrdila da je u vrhunskoj formi na svom grlu Virkines.

"Drago mi je da sam uspela da osvojim pehare, a sve je plod svakodnevnog rada sa trenerom Boškom Ristićem. Volim konjički sport, njime se bavim iz ljubavi i nadam se da ću na Evropskom prvenstvu, gde je mnogo jaka konkurencija, uspeti da ostvarim zapažen rezultat. Ostalo je malo vremena za pripreme. Narednih nekoliko dana treniraću u Novom Sadu u mom klubu, a zatim krećemo za Španiju", ispričala je Mila za Novosti.

  • 03.07.2013 16:05
    Rekreativni KonjaniK
    Bravo Mila,bravo Virkines.Bravo Boco,bravo Lidija,bravo tata,bravo mama.Svaka cast ! :)
  • novosadjanka

    03.07.2013 10:45
    bravo, malena...ljubav je najbitnija za uspeh u svakom sportu, kao i rad...rad...rad, ali bilo bi lepo da neko stane (materijalno)iza svih tih uspeha, sem porodice...da Grad i Pokrajina pomognu, verujem da bi bila još bolja i uspešnija...svaka čast tebi, treneru i roditeljima
  • 03.07.2013 10:28
    Branka
    Bravo Mila! Puno srece!
    A sugradjani, mogli biste ovo da komentarisete,zar ne zasluzuje vise reci od "pojedinih" tema???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.